Abone Ol

CHP'li Karaca Bizzat Tanığım Dedi: Erdoğan, Akdemir Ailesini Ayağına Çağırdı İddiası

Marmaris’teki yangında ise yangın söndürme ekiplerine su taşıyan Şahin Akdemir'in ailesi ile görüşülen anların sosyal medyada paylaşılması yeni bir tartışma konusu yarattı.

Erdoğan, Akdemir Ailesini Ayağına Çağırdı İddiası

Türkiye hala söndürülemeyen yangınlarla mücadele ediyor. Yangın söndürme çalışmalarına ise hem itfaiye ekipleri hem de gönüllü yurttaşlar katıldı.

Marmaris’teki yangında ise yangın söndürme ekiplerine su taşıyan Şahin Akdemir, yaşamını yitirdi. Akdemir’in mücadelesi ve yarım etmeye çalışırken yaşamını yitirmesi tüm Türkiye’nin gündemine oturdu.

ERDOĞAN GERÇEKTEN EVİNDE Mİ ZİYARET ETTİ?

Öte yandan AKP’nin resmi Twitter hesabından Akdemir’in ailesinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ziyaret edildiğine dair bir paylaşım yapıldı.

Ancak paylaşımdaki fotoğraflarda Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu bayrakların yer alması dikkat çekti. Erdoğan’ın, aileyi evlerinde ziyaret etmediği iddiası gündeme geldi.

CHP'li Karaca Bizzat Tanığım Dedi: Erdoğan, Akdemir Ailesini Ayağına Çağırdı İddiası - Resim: 1

Bununla birlikte Aydın Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Söz konusu “taziye” fotoğrafını paylaşan Karaca, “Ziyarette bulunmadı. Ayağına getirti. Bizzat tanığıyım…” dedi.

CHP'li Karaca Bizzat Tanığım Dedi: Erdoğan, Akdemir Ailesini Ayağına Çağırdı İddiası - Resim: 2