Abone Ol

Engin Altan Düzyatan Çöp Adam'da Ezgi Çelik'le öpüşme sahnesinde niye kriz çıkardı?

Çöp Adam dizisi, 2. sezonuyla Star TV’de seyirciyle buluşacak. Ay sonu başlaması planlanan çekimleri öncesi dizinin hikâyesi yön değiştireceği için altı oyuncu birden kadro dışı kalmıştı. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği dizinin senaristi de değişti.

Engin Altan Düzyatan Çöp Adam'da Ezgi Çelik'le öpüşme sahnesinde niye kriz çıkardı?

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrol oynadığı "Çöp Adam" dizisi, yeni sezonda yeni senaristi ve yenilenen hikâyesiyle seyirciyle buluşacak.

Yeni senarist Meriç Demiray oldu. Kulislerde dolaşan söylentilere göre, eski senarist Deniz Madanoğlu’yla başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yıldızı barışmadı. İki oyuncu, dizinin hikâyesinin geldiği noktadan hiç memnun kalmadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun dizinin hikâyesinin geldiği noktadan memnun kalmadığı iddia edildi. Dizinin yeni senaristi Meriç Demiray oldu. 

Star TV ekranlarında yer alan Çöp Adam dizisi için 2'inci sezon hazırlıkları devam ediyor. Eylül ayının başında başlaması planlanan çekimler öncesi, dizinin hikayesi yön değiştireceği için 6 oyuncu birden kadro dışı kalmıştı. Son olarak ise dizinin senaristi projeyi bıraktı.

Öte yandan Engin Altan Düzyatan'ın diziye "Elit" karakteriyle dahil olan Ezgi Çelik ile kendisine yazılan öpüşme sahnelerine itiraz ettiği öğrenildi. Öpüşme sahnesinin dizide inandırıcı durmayacağını belirten Düzyatan, çok sinirlendi. Ardı ardına yaşanan krizlerin sonucu olarak dizide senarist değişikliğine gidildi. Yeni senaristi ise Meriç Demiray oldu. 

ÇÖP ADAM REYTİNGLERDE UMDUĞUNU BULAMADI

Dizinin reytingden yana da yüzü gülmedi. 25'inci bölümde sezon finali yapan dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın da bu durumdan memnun olmadığı öğrenildi. Düzyatan'ın dizinin erken final yapma ihtimaline karşı, en az yılbaşına kadar devam etmesi koşuluyla yeni sezon teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Sezon finalinde bebeği kaçırılan Tamer (Engin Altan Düzyatan) ve Peri'yi (Elçin Sangu) ikinci sezonda bol aksiyonlu sahneler bekliyor.