Abone Ol

Emre Sertkaya'ya O Ses'te zafer kazandıran performans: Minnet Eylemem

O Ses Türkiye gecesinde tüm zamanların en çok oy kullanıldığı final gecesinde birinciliği kazanan Batmanlı Emre Sertkaya, müthiş performansıyla geceye damgasını vurdu.

Emre Sertkaya'dan finalde müthiş yorum: Minnet Eylemem

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz ve Hakan, Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de final gecesi yapıldı.

Milyonlarca kişi tarafından izlenen 'O Ses Türkiye' programında 1. belli oldu. Gökhan ve Hakan'ın takımından Yarışmayı Emre Sertkaya kazandı.

O Ses Türkiye'nin 2 Şubat Salı akşamı yayınlanan final bölümünde Aziz Kiraz, Tankurt, Türkan Kürşat ve Emre Sertkaya yarıştı. Yapılan oylama sonucunda yarışmanın kazananı Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre Sertkaya oldu.

Emre Sertkaya O Ses Türkiye yarışmasını kazandı. Peki O Ses Türkiye 5. sezon şampiyonu olan Emre Sertkaya kimdir?

Emre Sertkaya'ya O Ses'te zafer kazandıran performans: Minnet Eylemem - Resim: 1O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu!

Gökhan ve Hakan'ın takımında olan Emre Sertkaya ilk elemede jüri üyelerinden tam not almayı başardı. O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya'nın çapraz düellolarda rakibi sevgilisi Busegül Yalçın olması da yine unutulmazlar arasına giren olaylardan biri oldu.

Gökhan ve Hakan'ın takımından finale kalan iki isimden biri olan Emre Sertkaya yarışmanın favori isimlerindendi. Emre finale Hadise'nin yarışmacısı Aziz ile birlikte kaldı. Son ikide ipi göğüsleyen Emre Sertkaya O Ses türkiye 5. sezon birincisi oldu.

EMRE SERTKAYA KİMDİR O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ
20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştı.