Abone Ol

El Değmemiş Aşk: Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük arasında sıkışırsa...

Emre Karayel başrollerini Begüm Kütük ve Ceren Moray’la oynadığı ‘El Değmemiş Aşk’ filminde iki aşk arasında kalacak.

Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük arasında sıkışırsa...

İKİ AŞK ARASINDA!

Sıcak hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla sezonu kahkahalarla başlatmaya hazırlanan 'El Değmemiş Aşk'ın Zafer'i (Emre Karayel) zor durumda. Gönlü Duygu (Begüm Kütük Yaşaroğlu)'da olmasına rağmen babasının ısrarıyla Feryal (Ceren Moray)'le evlenen Zafer, kelimenin tam anlamıyla 'iki aşk arasında' kalıyor...

Sarı saçlı lacivert gözlü Duygu'ya olan büyük aşkıyla, zaman içinde temelleri atılıp büyüyen Feryal'in aşkı arasında kalan Zafer'in halleri izleyiciyi çok güldürecek.

Kadrosunda Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Cem Kılıç, Ümit Erdim ve Ececan Gümeci gibi genç yeteneklerin yer aldığı film sezonun en iddialı romantik komedilerinden biri.

Umut Kırca'nın yönettiği, BKM Film yapımı 'El Değmemiş Aşk' aşktan olduğu kadar dostluktan ve  aileden de bahsediyor. Film 9 Eylül'de vizyonda olacak.

Filmin konusu:

El Değmemiş Aşk: Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük arasında sıkışırsa... - Resim: 1

Fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Zafer, son düdük çalmadan gerçek aşkın ne olduğunu anlayabilecek midir?

Kahkaha dolu bir seyir vaat eden El Değmemiş Aşk filmi, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor.