Abone Ol

Emre Aşık'ın eşi: Sizi polis mi koruyacak? Bu işler parayla

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, sokakta bulduğu bir baykuşu veterinere getirdi.

Emre Aşık'ın eşi: Sizi polis mi koruyacak? Bu işler parayla

Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, kavgaya karıştı, tehditler savurdu
Baykuş, çok az bulunan 'Kulaklı Orman Baykuşu' çıkınca veteriner prosedür gereği bakanlığa haber vermeleri gerektiğini, bu süreçte baykuşu teslim edemeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine çılgına dönen Yağmur Aşık, veterinere saldırdı, akıl almaz tehditler savurdu.
Geride bıraktığımız 24 Mart günü elinde bir baykuşla veterinere gelen Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, tedavi için getirdiği baykuşun Kulaklı Orman Baykuşu olduğunu ve hayvanın tedavisinin ardından bakanlığa teslim edilmesi gerektiğini öğrenince ortalığı birbirine kattı.
VETERİNERDE TEKME TOKAT
Kendisine yapılan açıklamadan iki gün sonra 26 Mart’ta veterinere gelen Aşık, burada tartışmaya başladı. Uçankuş’un özel haberine göre burada çalışan Dilara Hanım’la kavgaya tutuşan Yağmur Aşık, genç kadını öylesine darp etti ki Dilara Hanım’ın ameliyat olma ihtimali bile belirdi. Yaşanan kavganın ardından veterinerliğin önünde tehditler savuran Yağmur Aşık’ın bu görüntüleri videoya kaydedildi. Hayvanseverlik duyarlılığıyla başlayan tartışmanın ne boyutlara geldiği son derece ürkütücü bir şekilde görüldü. İşte Yağmur Aşık’ın savurduğu o tehditler:
“SİZİ POLİS Mİ KORUYACAK?”
“BİR TELEFON AÇARIM 100 BİN KİŞİ GELİR!”
“BU İŞLER PARAYLA, PARA DA BENDE VAR!”

Sözcü