Abone Ol

Elçin Sangu Yalancı ve Mumları Dizisinden İlk Kareyi Paylaştı!

‘Kiralık Aşk’ dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Elçin Sangu, yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak ‘Yalancılar ve Mumları’ isimli dizisinden karavan pozu paylaştı.

Elçin Sangu Yalancı ve Mumları Dizisinden İlk Kareyi Paylaştı!

‘Kiralık Aşk’ dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Elçin Sangu, yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak ‘Yalancılar ve Mumları’ isimli yapım ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizi ekibi sete çıktı, çekimler başladı. Oyuncu Elçin Sangu, instagram hesabından aşağıda ki fotoğrafı paylaşarak, ‘Karavan fotosu adettendir’ yazdı. ‘Yalancı ve Mumları’için imajını değiştiren oyuncunun fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Elçin Sangu Yalancı ve Mumları Dizisinden İlk Kareyi Paylaştı! - Resim: 1

‘Yalancı ve Mumları’ Fox TV’nin  yeni sezon dizileri arasında dram yapımı olarak öne çıkıyor. Güney Kore yapımı olan ‘Metresler’ dizisinin yerli uyarlaması olan ‘Yalancı ve Mumları ‘nın kadrosunda ise Sangu’nun yanı sıra, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, İsmail Demirci, Burcu Gölgedar ve Melike Güner’in de aralarında bulunduğu iddialı isimler yer alıyor.

Med Yapım imzalı ‘Yalancı ve Mumları’ dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor.