Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'ndan 23 Nisan sözü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Covid-19 pandemisi sonrası alınan tedbirler kapsamında, eski yıllarda olduğu gibi kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan 23 Nisan sözü

Ekrem İmamoğlu mesajında, 23 Nisan 21:00’da 83 milyonun hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

“Korona sürecini hep birlikte atlattıktan sonra, İstanbul’umuzda çocuklarımızın güzel bayramını hep birlikte kutlama sözünü veriyorum.” 23 Nisan gecesi Ramazan Ayı’nın ilk sahuruna kalkılacağını da hatırlatan İmamoğlu, “Ramazan, aydınlanma ayıdır. Aynı zamanda paylaşmanın en üst seviyede hissedildiği bir aydır. Varlıklı insanlarımız, ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımlarını ulaştırmak istediklerinde biz, en güvenilir kurumlarınızdan birisiyiz” diye konuştu.

“Gönül isterdi ki İstanbul’un meydanlarında 23 Nisan bayramımızı doya doya kutlayalım” diyen İmamoğlu, Pandemi atlatıldıktan sonra, dünyanın tek çocuk bayramını, İstanbul’da kutlanacağının sözünü verdi.

ÜZERİNİZDE BAYRAĞIMIZIN O AL RENGİ OLSUN

“23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’mızı hep birlikte kutlayacağız. Gönül isterdi ki doya doya coşkuyla, dünyanın tek çocuk bayramını İstanbul’un hem sokaklarında hem meydanlarında, geleceğimiz olan çocuklarımızla kutlayalım. Biz her şeye rağmen bütün coşkumuzla, 23 Nisan’ı kutlayacağız. Saat 21:00’da tüm Türkiye’de 83 milyon insanımızla doya doya İstiklal Marşı’mızı okuyacağız. Marşımızı okurken sizden bir dileğim var. Üzerinizde bayrağımızın o al rengi olsun. İnşallah şu Korona sürecini hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlattıktan sonra, İstanbul’umuzda mutlaka ve mutlaka milletimizin büyük meclisinin yıl dönümünü, hem de çocuklarımızın güzel bayramını hep birlikte kutlama sözünü veriyorum.”