Abone Ol

Ekranda türban, iftarda transparan!!! Seda Sayan ne giyeceğini şaşırdı mı?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Geçtiğimiz hafta sabah programında türban takan Seda Sayan, bu kez de iftar çadırında göğüs dekolteli transparan kıyafetle konser verdi!

Ekranda türban, iftarda transparan!!! Seda Sayan ne giyeceğini şaşırdı...
Televizyon programında türban takan ve tepki çeken Seda Sayan önceki akşam Bahçeşehir Belediyesi'nin iftar çadırında derin göğüs dekolteli, transparan kıyafetiyle 'oruç bozdu!'.

Rahat hareket edemedi!
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Geçtiğimiz hafta sabah programında türban takan Seda Sayan, bu kez de iftar çadırında göğüs dekolteli transparan kıyafetle konser verdi! KC Group'un ramazan şenlikleri kapsamında, Bahçeşehir Belediyesi iftar çadırında sahne alan Sayan; giydiği derin göğüs dekolteli elbise nedeniyle zor anlar yaşadı. Şarkılarını söylerken, elbisenin açılma tehlikesi karşısında rahat hareket edemedi.

Halk büyük tepki gösterdi
Ünlü sanatçıyı görmek için iftar çadırı önünde izdihama neden olan hayranları transparan kıyafet karşısında şok oldu. İzleyenler, Sayan'ın kıyafetinin iftar için çok açık olduğunu söyleyip tepki gösterdiler. Seda Sayan'ın konserini sevgilisi Nihat Doğan'ın abisi ve eşi de izledi. Sanatçının eski sevgilisi ve menajeri Stelyo Pipis de çadırın bir köşesinden Sayan'ın konserini takip etti.

Türbanı olay oldu
Sayan hafta arası 'Sabahların Sultanı' adlı programında başına türban bağlatmış sonra da izleyicilere 'Yakıştı mı?' diye sormuştu. Sayan'ın türban şovu tepki çekmişti...

GÜRKAN KURT - MAGAZİN