Abone Ol

Ece Üner'de Avukattan Şok Savunma: Aile Birliğini Korumak için Vurdu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programında şoke eden bir olay daha gerçekleşti.

Ece Üner'de Avukattan Şok Savunma: Aile Birliğini Korumak için Vurdu

'Ece Üner ile Susma' izleyenleri yine çarpıcı anlara tanıklık etti. Tüm Türkiye, Nurtaç Canan’ı vurulduktan sonra kendi kanıyla yere yazdığı "Beni Ragıp vurdu" yazısıyla tanımıştı.

İstanbul Zeytinburnu'nda boşanmak isteyen eşi Nurtaç Canan'a silahla beş el ateş ederek yaralayan Ragıp Canan’ın avukatı Yaşar Altürk, sözleriyle Ece Üner’i çileden çıkarttı. Altürk, “Ragıp ve Canan ikisi de benim arkadaşımdır. Ragıp, her zaman eşini sevdiğinden bahseder. Gönderdiği bu mektuplar sevgi mektubudur, aşk mektubudur. Kendisine verilen ceza bizce fazla” dedi.

"AYNI MEKTUPLARI MI GÖRDÜK?"

Bu sözler üzerine programın sunucusu Ece Üner, “Sevgiden ve barıştan bahsettiniz. Ben de kendimi 'Neşeli Günler' filminde gibi hissettim. Aynı mektupları mı gördük? Emin olamadım. Ben o mektuplarda pazarlık gördüm” dedi.

Altürk, “Olayın teknik boyutuna girmek istemiyorum. Burada müvekkilimin öldürme gibi bir kastı yok. Bu bir kazadır ve kendisini kaybetmesinin sonucudur. Ragıp Canan, aile birliğini korumak için Nurtaç Canan’ı vurdu” şeklinde konuştu.