Abone Ol

Ebru Şallı'dan Demet'e sert yanıt! Benim kiloma karışamaz!

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Kutluay ile Ebru Şallı arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor.

Ebru Şallı'dan Demet'e sert yanıt! Benim kiloma karışamaz!

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Kutluay ile Ebru Şallı arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Demet Kutluay önceki gün Şallı'nın hamileliğinde aldığı az kiloları sert bir dille eleştirmişti. Şallı'nın hamile olmasına rağmen plates sporuyla ilgilenmesine de anlam veremediğini söyleyen Kutluay, "Ebru hamile kadınlara kötü örnek oluyor. Ben her iki hamileliğimde de 20 kilo almıştım. Sonra biz öyle sıkı dost değiliz" diyerek Şallı'yı topa tuttu. Bugün gazetesinin haberine göre; bu açıklamalara Ebru Şallı cevap verdi. Şallı hamileliğinin gayet iyi gittiğini ve sıkıtı olmadığını belirtti.

ZAYIF DEĞİLİM
Ünlü manken Kutluay'ın zayıflık ve plates eleştirilerine de şöyle cevap verdi: "Zayıf değilim. Şu ana kadar 9 kilo aldım. Daha ne kadar alacaktım. 9 kilo almış birine hala zayıf denilmesini anlamıyorum. Doktorum dur artık diyor. Doktor kontrolündeyim kendi başıma hamile değilim. 32 yaşındayım yetişkin bir insanım. Bu saten sonra insanların kilomla ilgili eleştirilerini duymak istemiyorum." İlk çocuğunda kilolayla ilgili sorun yaşamadığını belirten Şallı sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsanlar konuşmayı seviyor. Bunu ancak doktorum yorumlayabilir. X bir insan benim sağlığımla kilomla ilgili yorum yapamaz. İlk bebeğimde 7 kilo almıştım şimdi 9 ve daha bir aya var. Zaten sınırı geçtim." Plates konusunda ise google'a girsin ve dünyada kaç tane hamile platesi olduğunu görsün, bilgi alsın. O yapmayabilir ama ben yapıyorum. Dünyada kabul edilmiş bir şey."

BENİM İŞ HAYATIM VAR O İSE ÇALIŞMIYOR
Ebru Şallı, Demet Kutluay ile olan arkadaşlığından da bahsetti. Şallı şöyle konuştu: "Aramızda bir küslük yok. En yakın arkadaş değiliz doğru. Bekarken her gün görüşüyorduk ama evlenip çocuklarımız olunca bu kadar sık görüşmüyoruz. Vakit açısından da öyle bir imkanımız yok. Ancak ailece görüşüyoruz. Benim işi yaşantım var o çalışmıyor. Ayrılıklarımız orada da var. Sonuçta ben çalışmalarıma devam ediyorum çok da yoğunum. O ev hayatını tercih etti."

Habertürk


TARTIŞMA YARATAN SÖZLER İÇİN TIKLAYIN