Abone Ol

Ebru Şallı, 23 Nisan'ı oğlunun görüntüleriyle kutladı

Bir hafta önce 9 yaşındaki oğlunu toprağa veren Ebru Şallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı oğlu ile olan eski görüntüleri paylaşarak kutladı.

Ebru Şallı, 23 Nisan'ı oğlunun görüntüleriyle kutladı

Geçtiğimiz hafta oğlunu toprağa veren Şallı, 6 yıl önce kendi adını taşıyan programının 23 Nisan özel bölümünde Pars'ı ağırlamıştı. Şallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını Instagram sayfasında paylaştığı o görüntülerle kutladı. Şallı paylaşımını "23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun. Hep kutladık hep" notuyla yaptı. Şallı'nın paylaşımını gören Cengiz Abazoğlu, Ömür Sabuncuoğlu, Özge Ulusoy, Didem Soydan, Uğurkan Erez, Lara ve Demet Şener gibi ünlü isimler, taziye yorumu yaparak Şallı'ya destek oldu.

Ebru Şallı, 23 Nisan'ı oğlunun görüntüleriyle kutladı - Resim: 1

OĞLUNUN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Hayatını kaybeden oğlunu cuma günü son yolculuğuna uğurlayan Şallı, pazartesi günü oğlunun mezarını ziyaret etti. Büyük acı yaşayan Ebru Şallı "ponçik" diye hitap ettiği oğlunun mezarı başında uzun süre dua etti. Şallı mezarın başından ayrılmadan önce de bir demet çiçek ve üzerinde 45 rakamı ile psikoloji sembolü bulunan bir bileklik bıraktı.

Ebru Şallı, 23 Nisan'ı oğlunun görüntüleriyle kutladı - Resim: 2