Abone Ol

Ebru Polat'a MHP'den Adaylık Teklif Eden Devlet Bahçeli Değilmiş

Medyafaresi.com özel haber- Flash TV’de yayınlanan ve moderatörlüğünü 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu'nun yaptığı programa şarkıcı Ebru Polat'ın iddiası damga vurdu. MHP'den aday adayı olma teklifini herkes Bahçeli'ye mal etti, ancak Ebru Polat öyle dememişti.

Ebru Polat'a MHP'den Adaylık Teklif Eden Devlet Bahçeli Değilmiş

Şarkıcı Ebru Polat, canlı yayında MHP il Başkanı tarafından milletvekili aday adayı olması için teklif aldığını açıkladı. Ancak Ebru Polat'ın bu sözleri sosyal medyada "Devlet Bahçeli'nin, kendisini MHP'den vekil aday adayı yapmak istediğini fakat kendisinin kabul etmediği" şeklinde yer aldı.

MHP'li Başkanın adaylık teklifi hakkında Ebru Polat, yayında şunları söyledi:

'Sayın Başkanımız sağ olsun beni MHP'den vekil aday adayı yapmak istemişti. O kadar büyük sorumluluk alamayacağımı söylemiştim. Hatta beni Erol Köse'ye getiren de Sayın Başkanımızdır. 'Bak bu kızımız sanatçı olmak istiyor, yardımcı ol' diye getiren... Erol Köse bilir, şahittir buna.'

Ebru Polat aslında Bahçeli'yi ima eden bir cümle kurmadı, ancak hangi başkan olduğunu da belirtmediği için sosyal medya burada kastedilenin MHP Lideri Bahçeli olduğu sonucuna vardı. Bu sözler sosyal medyada büyük ses getirdi ve çok sayıda yorumlar geldi. Bunun üzerine Ebru Polat bir açıklama yaptı ve sözlerinin çarptırıldığını söyledi.

İşte Ebru Polat'ın o açıklaması:

"Halbuki ben mhp il başkanımız ben avukat iken partimizde genc ve kültürlü insanlar var ve aday adayı olmalılar diye beni gösterdiğini söyledim konu buraya nasıl saptırıldı anlamadım.. tüm Mhp li kardeşlerimi seviyorum. Sayın başkanımız ile ilgili yalan haber yapanları kınıyorum..

SAYIN BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIM; DEĞERLİ BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA YAZDIĞINIZ YALAN HABERLERİ KALDIRINIZ...

Bu arada; bende bu Vatanın bir evladıyım ve Kendimi bildim bileli ülkücü ve milliyetçiyim. Hukukçuyum ve psikoloji yüksek lisans yapıyorum. Darbede sokaga çıkıp çağrı yapanlardan ve milleti için herseyi göze alanlardanım. Gayette aday olmak benim hakkım. Abarmayın sizde ha..."

Ebru Polat'a MHP'den Adaylık Teklif Eden Devlet Bahçeli Değilmiş - Resim: 1

medyafaresi.com