Abone Ol

Dünyanın konuştuğu isim Acun'la yan yana

“Yüzyılın boks maçı” olarak tanımlanan müsabakayı kazanan Floyd Mayweather, geçtiğimiz eylül ayında İstanbul’daydı. Floyd, Acun Ilıcalı ile objektifler karşısına geçti...

Dünyanın konuştuğu isim Acun'la yan yana

“The Money” (Para) lakaplı boksör Floyd Mayweather, profesyonel boks dünyasının “asrın müsabakası” olarak ilan ettiği yarı orta sıklet unvan maçında Filipinli rakibi Manny Pacquiao’yu yenerek tüm dünyanın gözünü üzerine çevirdi. 300 milyon dolarlık ödülün yüzde 60’ını alan Mayweather, geçen eylül ayında İstanbul’a gelmişti.

“Justin’i getireceğim” sözü

Ümit Akbulut’un misafiri olarak İstanbul’a gelen Mayweather, yediği yemeklere hayran kalmış, “Türkiye’ye daha önce gelmeliymişim” demişti. Ece Erken ve Acun Ilıcalı’yla da bir araya gelen Mayweather, arkadaşı Justin Bieber’ı Türkiye’ye getirme sözü de vermişti. Kariyerindeki 47 maçın hepsini kazanan Floyd Mayweather, Filipinli Manny Pacquiao’yu da yenerek 48’inci galibiyetineine ulaştı. Floyd Mayweather, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin karşısına seksi mankenlerle çıktı. Ümit Akbulut, Floyd Mayweather’ı Acun Ilıcalı’yla da bir araya getirdi.