Abone Ol

Dünyaca ünlü fenomen pazara gitti! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla yarım milyon takipçiye ulaşan Millie isimli fenomen Türkiye'de pazara giderek alışveriş yaptığı anları paylaştı. Fenomen ismin "Türkiye, pazar" notuyla yaptığı paylaşım kısa zamanda sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Dünyaca ünlü fenomen pazara gitti! O anlar sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 500 bin takipçisi olan Millie isimli fenomen Türkiye'de pazara gittiği anları paylaştı. Pazardan sebze ve meyve alışverişi yapan fenomen ismin tezgahlar arasında yürüdüğü anlarda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü viral olan görüntülere yorum yapmayı ihmal etmedi.

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Meyveleri koklayan ve tek tek elleriyle seçerek poşetine dolduran fenomen ismin pazar paylaşımı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları görüntüleri estetik bulduğunu dile getirirken bazıları tamamen kurgusal ve pazar kültürünü yansıtmadığını söyledi.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Kalabalık bir saatine denk gelmeye ne dersiniz?" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı, "Böyle alışveriş yapılır mı? Hepsini tek torbaya mı koydu?" yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı, "Gerçekten görmek istediğimiz manzaralar."