Abone Ol

Düğün gecesi takıları yüzünden dayak yiyen geline Seda Sayan gerdek gecesini sorunca..

Seda Sayan'ın programında yine olay vardı.. Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, Seda Sayan'a çıkıp dolandırıldığını anlattı. Seda Sayan "Gerdek gecesi oldu mu?" diye açıkça sordu.

Düğünde dayak yiyen geline Seda Sayan gerdek gecesini sorunca..

Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programda şoke eden bir olay yaşandı.

Seda Sayan'ın programına başvuran Edanur Sürücü isimli genç kadın en mutlu gününde dolandırıldığını anlattı. Seda Sayan'ın sorusu herkesi şoke etti.

"GERDEK GECESİ OLDU MU?"

Edanur'un anlattığı konular karşısında izleyiciler şoke oldu. Seda Sayan'ın "Gerdek gecesi oldu mu?" sorusu ise dün programa damga vurdu.

DÜĞÜN GÜNÜ KAYINPEDERİ VE EŞİNDEN DAYAK YEDİ

Edanur Sürücü ile Adem Reçber 5 yıllık süren ilişkilerini evlilikle sonlandırmak istiyorlardı. Fakat düğün günü yaşananlar herkesi şoke etti. Yaşadıklarını anlatan Edanur gözyaşlarını tutamadı.

Edanur'a kayınpederi ve evleneceği adam saldırdı. Saldırmalarının nedeni ise takıları almak!

YAĞMURDA SOKAĞA ATIP TELEFONUNU ELİNDEN ALMIŞLAR

Düğün gecesi ağlaya ağlaya anne evine giden Edanur'un yaşadıkları şoke etti. Ailesinin her zaman arkasında olduğunu söyleyen Edanur, bu konuda şanslı olduğunu söyledi. Yağmurda sokağa atılan ve telefonu elinden alınan Edanur'a Seda Sayan'ın sorduğu ''Gerdek gecesi oldu mu?'' sorusu ise yayınlanan programa damga vurdu.