Abone Ol

Diziler liginde hangi dizi en çok izleniyor? Yeni dizilerin performansı nasıl?

Yeni diziler birincilik için kıyasıya mücadele ediyor. Peki şuan hangi diziler en çok izleniyor?

Diziler liginde hangi dizi en çok izleniyor? Yeni dizilerin performansı...

Yeni diziler birincilik için kıyasıya mücadele ediyor. Ancak Bıçak Sırtı ve Annem dışında hemen her günün galibi geçen sezonun dizileri oluyor.

Yeni dönem dizileri izleyicinin gönlünde yer kazanmak için bir taraftan birbirleriyle bir taraftan da geçtiğimiz sezonun sevilen dizileriyle kıyasıya mücadele ediyor. Ancak son derece acımasız olan bu sektörde ilk üç bölümde reyting listesinin üst sıralarında kendine yer bulamayan dizilerin ömrü oldukça kısa oluyor. Deniz Uğur'un rol aldığı Ertelenmiş Hayatlar ya da Altan Erkekli'nin başrolünü üstlendiği Kanun Namına ekrana erken veda eden diziler arasında yerini aldı. Öte yandan Sessiz Fırtına, Kara Yılan, Eşref Saati gibi diziler de uzunca zaman önce tanıtılmasına rağmen ekrana gelmek için suların durulmasını bekilyor.

Bu amansız mücadelede sezon boyu ilgiyle takip edilecek diziler kendini belli etmeye başladı. Bıçak Sırtı, Annem, Menekşe ile Halil bu dizilerden bazıları. Ancak onlar da eskilere karşı zafer kazanma peşinde. Çünkü yayınlandıkları günlerde geçen sezondan bu yana devam eden diziler birinciliği henüz yenilere kaptırmış değil. Bu durumda şeytanın bacağını kıran tek dizi ise Bıçak Sırtı oldu.

Bıçak Sırtı Pazartesi akşamları, Arka Sokaklar, İki Aile, Doktorlar gibi dizileri geride bırakarak birinciliğe yükseldi. Salı akşamlarının galibi hâlâ Binbir Gece. Çarşamba ekranında yine geçen sezon yayınlanan Yaprak Dökümü ve Avrupa Yakası'nın kıyasıya rekabeti sürüyor. Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi birinci sırada yer alsa da Kavak Yelleri ve Annem birinciliğe oynuyor. Cumaları ise Hatırla Sevgili'nin tahtını Menekşe ile Halil ve Pusat zorluyor. Yaz dizileri ise cumartesi akşamında kendine yer buldu. Genco ve Zoraki Koca cumartesilerin en çok izlenen yapımları. Pazar geceleri ise en çok Popstar Alaturka gibi yarışma programları izleniyor.