Abone Ol

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta!

Diriliş Ertuğrul'da Karacahisar Kalesi'nin fethi ile son bölüm nefes kesti. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanı ise yine izleyenleri ekranlara kilitledi.

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta!

TRT 1 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenilen Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle 31 Ocak 2018 Çarşamba akşamı saat 20.00’da İzleyicileri yine ekran başına kilitleyecek.

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 1

Ertuğrul, Bahadır ve ailesini bertaraf ettikten sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için yola koyulmuş, gizli geçitten girip nihayet kaleyi fethetmişti.

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 2

Ares ise kendini ölüler arasına saklayarak kaçmayı başarmıştı.

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 3

Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti ne olacak? Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek? Ares’i yakalamak için ne yapacak? İmparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacak?

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 4

Kaleyi kaybeden ve ölülerin arasına gizlenip kaçan Ares nereye gidecek? Bilecik Tekfuru’na ulaşabilecek mi? Ertuğrul’dan kaleyi geri almak için nasıl bir yol izleyecek? Yakalanacak mı yoksa ordu toplayıp geri mi dönecek?

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 5

Yaralanan Titan’ın akıbeti ne olacak? Ares’in peşine düşen Atsız onu yakalayabilecek mi? Ertuğrul’un fetih haberi geldikten sonra Sultan nasıl bir karşılık verecek? Emir Saadeddin’in bu duruma tepkisi ve planı ne olacak?

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 6

Diriliş ‘Ertuğrul’ yeni bölümüyle 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 7

Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanı

KÜNYE

Tarih: Her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında

Yapım: Tekden Film

Yapımcı & Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Metin Günay

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ.

Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta! - Resim: 8

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Burak Hakkı, Cemal Hünal, Esra Bilgiç, Gülsim Ali, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Murat Garipağaoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Batuhan Karacakaya, Burçin Abdullah, Sera Tokdemir, Celal Al, Hakan Selim, Edip Zeydan, Melih Özdoğan, Yaman Tümen, Mert Soyer, Arda Öziri, Mehmet Emin Kadıhan ve Ayberk Pekcan