Abone Ol

Dina Topbaş’ın 600 bin TL’lik ziynetini çaldılar

İstanbul Beyoğlu’nda, jet sosyetenin ünlü ismi Semiha Şakir’in torunu Dina Topbaş’ın evine giren soyguncular, Rus hizmetçinin ellerini ve ayaklarını bağlayarak 600 bin TL’lik ziynet eşyasını alıp kaçtı.

Dina Topbaş’ın 600 bin TL’lik ziynetini çaldılar

Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre olay önceki gün, Beyoğlu’nda meydana geldi. Yaptığı yardımlarla sürekli isminden söz ettiren Semiha Şakir adına kurulan vakfın yöneticisi olan Dina Topbaş, bir süre önce yurtdışına çıktı.

Sosyetenin yakından tanıdığı Ghade Topbaş ve Faruk Topbaş çiftinin kızı olan Dina Topbaş evinden ayrıldıktan 1 gün sonra, 2 kişi zili çaldı. Dina Topbaş’a çiçek getirdiklerini söyleyen şüpheliler, kapıyı açan Rus hizmetçinin ağzını kapatarak zorla içeriye girdi. Kadının ellerini ve ayaklarını bağlayan saldırganlar, 600 bin TL’lik ziynet eşyasını alarak kaçtı.

SÜRÜNEREK KURTULDU

Sürünerek kapıya ulaşan Rus hizmetçi, çıkardığı seslerle binadaki kapıcının dikkatini çekmeyi başardı. Hizmetçi kapıcı tarafından kurtarılırken, durum polise bildirildi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin belirlenmesi için güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Soyguncuların kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

hürriyet