Abone Ol

Dilan Polat 11 gündür Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatıyormuş

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü iddia edildi.

Dilan Polat 11 gündür Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatıyormuş

4 yıldır antidepresan ilaçları kullandığı öğrenilen Dilan Polat’ın 29 Aralık günü ilaçları bittiği için İstanbul Bakırköy’de bulunan Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bilgisi gelmişti. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından ünlü fenomen yeniden Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldüğü belirtilmişti.

Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, “Müvekkil çocukları için çok üzülüyor. Bu yüzden de sanırım psikolojisi gittikçe kötüleşiyor. Yürümekte zorlanıyor. Benimle görüştüğü zamanlarda yüzünde uyuşma olduğunu söyledi. Sanırım bu da strese bağlı. Müvekkil sakinleştirici ve destek hapları kullanıyordu” demişti. 

Kanal D'de yer alan habere göre; Dilan Polat, Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na geri götürülmedi ve 11 gündür Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görüyor.