Abone Ol

Didem Soydan ve Burak Deniz Çiftinin Romantik Tatili

Arkadaşlarıyla tekne tatili yapan Didem Soydan ve Burak Deniz, önceki gün Göcek’e demir attı. Deniz'in sevgilisi Didem Soydan'a romantik anlar yaşatması dikkat çekti.

Didem Soydan ve Burak Deniz Çiftinin Romantik Tatili

Aşkları doludizgin devam eden Burak Deniz ile Didem Soydan, tekne tatiline çıktı. Arkadaş gruplarıyla birlikte Göcek’te saatlerce yüzen grup, meyvelerini de denizin içinde yedi.

Hürriyet Kelebek Yazarı Umut Ünver'in haberine göre, Burak Deniz, rol aldığı “Cahil Periler” dizisinin İtalya’daki çekimlerini tamamlayıp Türkiye’ye döndü. Oyuncu, yorgunluk atmak için sevgilisi Didem Soydan ve arkadaşlarıyla birlikte mavi tura çıktı. Erkan Petekkaya’nın teknesini kiralayan çifte, arkadaş grupları da eşlik etti. Göcek koylarını gezen grup, demirledikleri koyda denize girdi. Uzun süre denizden çıkmayan arkadaş grubuna tekne personeli, meyve tabağı yaparak servis etti.

Denizden çıkan Burak Deniz, hızını alamayıp teknenin üst bölümünden denize tekrar atladı. Sevgilisine ayak uydurmaya çalışan Soydan da teknenin merdivenlerinden atlayıp Deniz’e eşlik etti.

Didem Soydan, bir ara deniz üzerinde hızla giden bir zodyak botta gazeteciler olduğunu düşününce, saklanmaya çalıştı. Merdivenlerden hızla çıkarken tekrar suya düştü.

Didem Soydan ve Burak Deniz Çiftinin Romantik Tatili - Resim: 1

PANİKLEDİ

Birlikte denize giren Burak Deniz ve Didem Soydan’ın romantik anları objektiflere de yansıdı. Tekneye çıkacağı sırada yanlarına doğru gelen botun gazetecilere ait olduğunu düşünerek panikleyen Soydan, saklanmaya çalışırken suya düştü. Burak Deniz ise defalarca teknenin merdivenlerine çıkıp denize atlayarak serin suların tadını çıkardı.

Didem Soydan ve Burak Deniz Çiftinin Romantik Tatili - Resim: 2

Umut Eker ve kız arkadaşının da eşlik ettiği çift, önceki gün Göcek koylarını dolaştı.

Didem Soydan ve Burak Deniz Çiftinin Romantik Tatili - Resim: 3