Abone Ol

Didem Soydan açtı ağzını yumdu gözünü: Çantamıza silah mı koyalım?

Didem Soydan, İstanbul Pendik'te şort giydi diye bir genç kızı döven saldırgan için açtı ağzını yumdu gözünü. Didem Soydan "Adaleti sağlamıyorlar. Biz çantamıza silah mı koyalım?" dedi.

Didem Soydan açtı ağzını yumdu gözünü: Çantamıza silah mı koyalım?

İstanbul Pendik'te şort giydiği için minibüste saldırıya uğrayan genç kız tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Manken Didem Soydan da Instagram'da uzunca bir yazı paylaştı.

Didem Soydan yazısında şunları yazdı:

"Az önce görüntüleri izledim. Yine leş gibi bir insan müsveddesi bir kadına saldırıyor. Giyimine laf ediyor. Adalet denilen, adına adalet denilen, bu adamdan da leş sistemimiz bu adamı salıveriyor.

"GEBERENE KADAR DÖVERİM"

Yaz yaz yaz yok olmuyor. Tecavüzü, saldırganı sevici sistemi değil çökertmek, milim kıpırdatamıyoruz. Siz bu leşlere ceza veremiyorsunuz, ne yapalım? Biz kendimiz mi ceza verelim? Alalım mı savunma amaçlı silahları çantalara?! Bana bu yapılsa ve adam öylece salıverilse (hiç insani mesaj veremeyeceğim şuan) geberene kadar döverim yada dövdürtürüm yada tak diye vururum o sinir harbi ile.

"İYİCE RUH HASTASI ETTİNİZ AKLIMIZI"

Yani sağlanamayan adalati kendimce yanlış bir şekilde sağlarım! Ne zaman tepki verilse saldırgan tekrar içeri geri alınıyor? Bu nasıl yoksun, aciz bir sistem? Siz neden çocuk tacizcisini, tecavüzcüyü, kadın düşmanı bu saldırganları salıyorsunuz? Siz bu kişileri tarafında mısınız? Ne yapalım artık? Tepki vermek adına bir yerde toplansak yine terörist muamelesi göreceğiz diye iyice ruh hastası ettiniz aklımızı?"

İŞTE DİDEM SOYDAN'IN O PAYLAŞIMI:

Didem Soydan açtı ağzını yumdu gözünü: Çantamıza silah mı koyalım? - Resim: 1