Abone Ol

Deniz Zeyrek: Erdoğan'ın en büyük sorunu gazeteciler

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, iktidarın koronavirüs salgınına rağmen jet hızıyla geçirdiği af yasasını eleştirerek AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, en büyük sorununun gazeteciler ve eleştirel düşünce olduğunu söyledi.

Deniz Zeyrek: Erdoğan'ın en büyük sorunu gazeteciler

İşte Deniz Zeyrek'in yazısının ilgili kısmı:

Artık hiç şüphem kalmadı!

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın en büyük sorunu gazeteciler ve “eleştirel düşünce”.

Niye mi böyle düşünüyorum? Anlatayım:

Çünkü, mafya babalarından çekinmiyorlar gazetecilerden çekindikleri kadar. En az iki ünlü mafya babası son yaptıkları infaz düzenlemesinden yararlandı. Biri çıktı, diğeri de yakında çıkacak. Bir de isimlerini bilmediğimiz irili ufaklı onlarca organize suç örgütü lideri ve mensupları var, son birkaç günde aramıza katılan. Vay halimize!

Çünkü, eşine, çocuğuna ölümüne zulmedenleri cezaevinde daha az tutup, bir an önce zulümlerinin suç mahalli olan evlerine göndermekten çekinmiyorlar gazetecilerden çekindikleri kadar!

Çünkü, binlerce köylünün rızkını çalan, topladığı paralarla lüks bir hayat süren tosuncuklar bile onları gazeteciler kadar endişelendirmiyor! (Bu düzenleme ile yüzlerce dolandırıcıyı, hırsızı aramıza saldılar. Aman dikkatli olun.)

Çünkü, fikirlerini ve eleştirilerini özgürce dile getiren gazeteciler, onlar için devletin üniformasını giyince kendini bütün kanunların üzerinde gören, Berkin Elvan, Ali İsmail Korkmaz gibi bu ülkenin çocuklarını katleden katillerden daha korkutucu!

Çünkü, Soma'da tedbirsizlik yüzünden 301 madencinin ölümüne neden olanların aramıza erken dönmesi, gazetecilerinse içeride kalması onların vicdanını zerre kadar sızlatmıyor.

Yazının devamı için TIKLAYIN