Abone Ol

Demi Lovato: Uzaylılar Aramızda Yaşıyor, UFO ile Karşılaştım

Hayranlarının karşısına UFO temalı 'Demi Lovato ile Tanımsız' adlı programla çıkmaya hazırlanan 29 yaşındaki Demi Lovato, şov öncesi ilginç açıklamalarda bulundu.

Demi Lovato: Uzaylılar Aramızda Yaşıyor, UFO ile Karşılaştım

E! News'e konuşan Demi Lovato, geçtiğimiz yıl bir UFO'yla karşılaştığını ve bu sayede gerçekliğinin değiştiğini söyledi. ABD'li şarkıcı, Joshua Ağacı Ulusal Parkı'ndaki çöle gittiklerinde yaklaşık 15 metre uzakta mavi bir kürenin yerin 4-5 metre üzerinde süzüldüğünü ve kendisiyle mesafesini korur gibi gözüktüğünü ifade etti.

29 yaşındaki Demi Lovato, "Bu kesinlikle dünyayı görme biçimini değiştiriyor. Bir sezginiz var ve sonra aniden bu sezgi doğrulanıyor" dedi. EW.com sitesine de mülakat veren Lovato, 'akıl uçurucu' diye nitelediği bu olayın 28'inci yaş gününde gerçekleştiğini, bundan esinle tümüyle insanların uzaylılarla karşılaşmalarına adanmış bir şov yapmaya karar verdiğini belirtti.

"Bu varlıklardan aldığınız duygu o kadar sıcak, sevgi ve kabul dolu ki, temas kurabildiğiniz zaman çok baskın bir sevinç galebe çalıyor." diye konuşan ünlü şarkıcı, 'uzaylıların son derece barışçı ve sevecen olduğu' görüşünde ısrar etti.

"ARAMIZDA YAŞIYORLAR"

Nükleer silahların icadından, daha doğrusu dünyada atomun parçalanmasından beri uzaylıların insanlar arasında yaşadığı iddiasını dile getiren Demi Lovato, "Bence buraya gelmek için ışık yılları boyunca seyahat etmiyorlar, gerçekte bazıları çoktandır aramızda yaşıyor." dedi.