Abone Ol

Demet ve Önder''in ayrılığındaki gerçek ne? İşte o şok neden!

Önder Bekensir'in erkek arkadaşı ile yaptığı Bodrum tatilinde çekilen fotoğrafın basına sızmasıyla zor günler yaşayan Akalın ve Bekensir çifti 'başka sebepten' dolayı boşanıyor.

Demet ve Önder''in ayrılığındaki gerçek ne? İşte o şok neden!

Sanatçı Demet Akalın'ın 22 Ocak'ta evlendiği Önder Bekensir ile boşanacağı iddiaları magazin gündemini karıştırdı.

Önder Bekensir'in bir erkek arkadaşı ile yaptığı Bodrum tatilinde çekilen fotoğrafın basına sızması nedeniyle zor günler yaşayan Akalın ve Bekensir çifti 'başka sebepten' dolayı boşanıyor.

Demet Akalın, eşi Önder Bekenesir'in konser paralarını düşük gösterip kendi hesabına aktardığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Akalın, 300 bin TL de tazminat istiyor.

FOTOĞRAF MAHKEMEYE SUNULDU
Demet Akalın'ın avukatı Ersan Taştekin, müvekkilinin eşi Önder Bekensir'in Bodrum'da bir erkekle sarmaş dolaş fotoğrafını da dosyaya koydu ve "Gazetelerde çıkan bu fotoğraflar müvekkilimi zor durumda bırakmış, eşlerin birbirine güveni hiç kalmamıştır. Tamamen ayrı karakter ve ayrı mizaçtan dolayı uyum sağlanamamıştır. Bu nedenle artık birlikte olmaları mümkün değildir" dedi.

Bu ayrılığın sebebi aslında bu fotoğraf ya da ihabet değil Demet Akalın-Önder Bekensir ayrılığının tek nedeni para olduğu ortaya çıktı.

Demet Akalın'ın avukatının yaptığı açıklamada  "Demet'in yaptığı konserleri, organizasyonları davalının (Önder Bekenesir) yapması ve bunun üzerine belirli komisyon alması için evlendikten sonra ortak olduğu Film Organizasyon Hizmet A.Ş. ile karşılıklı anlaşma yapmışlardır. Ancak belli bir süre sonra davalının bu konser ve organizasyonların karşı taraflarla anlaşarak az göstermiş ve arada kalan yüksek meblaanın farkını direk kendi hesabına aktarmıştır. Müvekkilim davalının ayrıca kalan bedellerden de komisyon aldığını fark etmiş ve aralarında bu yüzden tartışma çıkmıştır. " açıklaması yer aldı.

Akalın'ın maddi sorunların yanı sıra mahkemeye Bekensir'in yakın arkadaşı Cem Sebilci ile Bodrum'da çekilen samimi görüntülerini de sundu. Önder Bekensir'in bu görüntüler üzerine yaptığı, "Benim erkekliğim yargılanmak isteniyorsa kalkıp önce bir arşivime baksınlar. Google'daki arşivde kimler var, kimler yok iyice görsünler, ondan sonra beni yargılasınlar" açıklamasından sonra Cem Sebilci de HABERTURK.COM'a konuştu.

Sebilci, böyle bir konunun konuşulacak bir yanı olmadığını ifade ederken, "Ortada benlik bir durum yok. Beni artık basın mensupları aramasınlar. Demet Akalın da, Önder Bekensir de yakın arkadaşım. Biz orda makara yapıyorduk. Benim 10 yaşında bir oğlum var, 'Baba bunlar nasıl görüntüler?' diye soruyorlar, psikolojimiz bozuldu. Çok yakışıksız iddialar bunlar" dedi.

Boşanma davası ve zodyakta çekilen fotoğraflarla ilgili konuşan  Önder Bekensir ""Pazar günü birlikte yurt dışına gittik ve ben işim gereği 1 gün önce döndüm. Pazartesi günü yani 1 gün sonra bana mesaj atıp boşanmak istediğini söyledi. 1 günde neyin değiştiğini bilmiyorum. 'Paramı yedi' iddiası asılsız. Ben servet avcısı değilim. Ailem bir tuz fabrikasının ortağı. 'Komisyon alıyordu' iddiası da asılsız. Ben organizatörlerin verdiği fiyatı Demet'e söylüyordum, Demet  de kabul ederse konser gerçekleşiyordu. Almam gereken para neyse onu alıyordum. Zaten bu işler de böyle olma mı? Demet'in yüzügü hala parmağımda.. Dövmesi de kolumda duruyor. Ben Demet'in ismini kolumdan silebilirim. Ama Demet silmeyebilir. Çünkü soyadımın kutsal bir anlamı var." açıklamalarında bulundu.

Olayla ilgili Demet Akalın eski eşi Oğuz Kayhan ve Demet Akalın'ın annesi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcının değeri trilyonlara varan mal varlığını elinde tutan annesi Şenay Akalın, "Hayırlısı olmuş. Benim kızım akıllıdır. 41 kere maşallah. Çok şükür Allah'ımıza sapasağlam ayaktayız. Asker kızıdır o. Onun başı dimdik. Ayrılmaları çok güzel oldu. Baktı zarar görüyor, en iyisini yaptı" dedi.  Oğuz Kayhan ise "Ben 'Üç ay sonra boşanırlar' diyordum. Ama Demet dayanıklı çıktı. Bu işi bir ay daha uzattı".

Habertürk