Abone Ol

Demet Akalın'dan hayranına sürpriz hediye

Kış turizminin göz bebeği Uludağ'da sahne alan başarılı popçu Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Akalın, doğum günü olan bir hayranına kulağındaki küpelerini çıkartarak hediye etti.

Demet Akalın'dan hayranına sürpriz hediye

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan Winterfest 2016'da sahne alan Demet Akalın, başarılı performansıyla üniversitelilerin büyük beğenisini kazandı. Grand Yazıcı Hotel'de hayranlarıyla buluşan Akalın, hareketli şarkılarıyla üniversitelileri kendinden geçirdi. Güzel sanatçının, dansçılarıyla beraber yaptığı dans şovları da büyük alkış aldı.

DOĞUM GÜNÜ OLAN HAYRANINA KÜPELERİNİ HEDİYE ETTİ

Pop müziğin başarılı isimlerinden Demet Akalın, kış turizminin göz bebeği Uludağ'da hayranlarıyla bir araya geldi. Gece yarısından sonra sahneye çıkan Akalın, yaklaşık 3 saatlik performansıyla üniversitelileri kendine yine hayran bıraktı. 'Evli, mutlu, çocuklu' parçasından sonra ara veren Akalın, hayranlarına 'Bugün doğum günü olan var mı?' sorusunu sordu. Genç bir kadının doğum gününün bugün olduğunu söylemesiyle Demet Akalın, kulağındaki küpeleri çıkartıp, hayranına hediye etti. Akalın, genç kadının doğum gününü kutladıktan sonra birbirinden hareketli şarkılarına devam etti.

"ULUDAĞ BENSİZ OLMAZ"

Winterfest 2016 çerçevesinde sahne alan Akalın, eşi Okan Kurt ile sabahsaatlerinde Uludağ'a gelerek karın keyfini çıkarttı. Konserinden önce, 1 metreyi aşan karın üzerinde yürümenin tadını çıkartan Akalın ve Kurt, gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi. Akalın, gazetecilerin 'Uludağ'ı seviyormusunuz?' sorusuna, "10 yıldır her sene Uludağ'a geliyorum. Hamile olduğum için sadece 1 sene gelemedim. Bunun dışında her sene en az 2-3 performans sergiledim. Uludağ bensiz olmaz, Bu sene 2 tane konserimiz olacak. Uludağ sahneleri benim için çok keyifli geçiyor. Konserde herkesle selfie yapacağım. Selfie yapmayan parasını geri alabilir" diye yanıt verdi.