Abone Ol

Babam gelmeseydi bize tecavüz edeceklerdi

İstanbul’dan Sinop’a ailesini ziyarete giden Serpil Ü. ailesiyle gezmeye çıktığında aracının önünün kesildiğini, arkadan babası gelmese tecavüze uğrayacağını öne sürdü.

Babam gelmeseydi bize tecavüz edeceklerdi

İstanbul’da yaşayan ve sağlık sektöründe yöneticilik yapan Serpil Ü. (27) bir hafta önce Sinop Ayancık’taki ailesini ziyarete gitti. Aile 25 Temmuz akşamı iki araba gezmeye çıktı. Yolun karanlık ve ıssız bir kesiminde ortada park etmiş bir araba gördüler. Yoğun bir alkol kokusunun geldiği otomobilde 4 erkek vardı.

İddiaya göre 4 kızın bulunduğu aracı gören diğer otomobildekiler takibe başladı. Otomobili kiralamış olan Murat Ç. iddiaya göre “Sizi buradan geçirmeyiz” dedi.

Kullandığı otomobilde 3 kız kuzeniyle birlikte bulunan Serpil Ü. korkuya kapılıp aracının kapılarını kilitledi ve jandarmaya haber verdi. O sırada arkadan gelen arabadaki babası Zeki Ü. olaya müdahale etti.

Sürücü Murat Ç. “Zeki dayı sen miydin, kusura bakma geç tabii” diyerek yolu açtı. İddiaya göre diğer araç yolun ilerisinde Serpil Ü.’nün kullandığı otomobilin arkasına takıldı. Bir süre sonra gelen jandarma Murat Ç.’nin kullandığı otomobili durdurmaya çalıştı.

Aracın durmadığını gören jandarma ekipleri havaya 3 el ateş etti ancak Murat Ç. olay yerinden uzaklaştı. Serpil Ü. şikâyetçi oldu. İfadesi alınan Murat Ç., adli kontrolle serbest bırakıldı.

Hürriyete konuşan Serpil Ü., “Babam gelmeseydi bize orada tecavüz edeceklerdi. Ormanlık yolda bizi orada kesseler bir ay bulamazlardı” dedi.

‘YALAN SÖYLÜYOR’

Eşiyle boşanma aşamasında ve bir çocuk babası olan Murat Ç. (38), adam öldürmeye teşebbüs suçundan 5 yıl hapis yattıktan sonra açık cezaevine çıkma hakkı kazandı ve pandemi sürecinde tahliye edildi. Murat Ç. iddiaların yalan olduğunu belirterek şunları anlattı: “Öyle bir şey olmadı.

Aracımı mıcıra kaptırdım. Sağ sol yapıp zikzak çizip takla atmak üzereyken zorla yolun ortasında durdum. O sırada Zeki dayı olarak tanıdığımız kişi yanımıza gelip ‘Ne oldu bir şey mi oldu’ diye sordu. ‘Kaza yapıyorduk ama bir şey olmadı’ dedik ve yolu açtım. Bunlar geçtiler. Taciz etme, yol kesme gibi bir durum yok. Yalan konuşuyorlar.”