Abone Ol

Dağ 2 filminin galası yapıldı

Özel Kuvvetlerin katıldığı sınır ötesi bir operasyonu konu alan ve sinemalarda gösterime girecek "Dağ 2" filminin galası yapıldı.

Dağ 2 filminin galası yapıldı


Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada AA muhabirine açıklamalarda bulunan başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar, bu filmin çoğu alanda gerçek mühimmat ve silahların kullanıldığı bir yapım olduğunu söyledi.

Filmin seyirci üzerinde nasıl bir etki bırakacağını merak ettiğini belirten Bayraktar, "Bir tevafukun içinde yaşıyoruz. 15 Temmuz'dan önce filmin çekimlerine başlanmıştı. Her şey denk geliyor. Birinci filmde karlar arasında çok yorulmuştuk. Bu kez de güneşin altında, dağlarda gerçek silahları taşıdık. Zorlu eğitimlerden geçtik, bir nebze de olsa askerimizin ruh halini anlayabildik. Umarım filmimiz seyircide de karşılık bulur." diye konuştu.

"Dağ 2"nin başrollerini Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Atılgan Gümüş, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Armağan Oğuz, Emir Benderlioğlu, Açelya Özcan ve Bedii Akın paylaşıyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar'ın yaptığı filmin konusu özetle şöyle:

"Oğuz ve Bekir'in askerde yaşadıklarının üzerinden 6 sene geçmiştir. İlk filmde teröristlerin elinden kurtulmayı başaran iki arkadaş, yıllar sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne (MAK) katılır. Timin özel görevi ise Kuzey Irak'ta terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmaktır ama bu sefer düşman, geçmişteki gibi tek değildir. MAK'ın karşısında bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur."