Abone Ol

Cüneyt Özdemir'in Cuma namazı sorusu İmamoğlu'nu kızdırdı

Cüneyt Özdemir'in "Seçimden sonra Cuma namazlarına daha mı az gider oldunuz?" sorusu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kızdırdı.

Cüneyt Özdemir'in Cuma namazı sorusu İmamoğlu'nu kızdırdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Hatırlanacağı üzere İmamoğlu, seçim döneminde Eyüp Sultan Camii'nde Yasin suresini okuduğu görüntü ile gündeme gelmişti.

Bu görüntüyü programda İmamoğlu'na hatırlatan Cüneyt Özdemir, "Özellikle hükümet yanlısı medyada Ekrem İmamoğlu Cuma namazlarına gitmemeye başladı diye bir eleştiri var. İbadet gizlidir kimseye göstermek zorunda değilsiniz. Fakat böyle bir polemik doğduğu için sormak istiyorum" diyerek "Hangisi doğru? Gitmiyor musunuz? Ya da gidiyordunuz da daha görünürdü, şimdi mi görünmez oldu?" şeklinde bir soru yöneltti.

"ALLAH'LA BENİM ARAMDA O"

Bu soru karşısında sinirlenen İmamoğlu, "Benim rahmetli dedemin de camiye gittiğini kimse görmezdi. Caminin ortasında miting mi yapayım? Ya da mikrofonu elime alıp camide miting mi yapacağım? Yaparım ibadetimi, giderim evime. Allah'la benim aramda o. Cüneyt Bey bu işe o kadar alınıyorum ki. Bir belediye başkanı olarak inananla inanmayan arasında benim nezdimde bir fark yok. Bana inancım bunu böyle emrediyor" ifadelerini kullandı.

İŞTE O ANLAR