Abone Ol

Çukur dizisindeki üçgen ve noktalı dövmenin sırrı çözüldü

Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin ilk iki bölümünde görülen üçgen ve noktalardan oluşan dövmenin sırrı ortaya çıktı.

Çukur dizisindeki üçgen ve noktalı dövmenin sırrı çözüldü

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın başrolde yer aldığı 'Çukur' dizisindeki karakterlerin birçoğunda bulunan dövme merak uyandırdı.

NTV'de yer alan habere göre; dövmeler mahallede yaşayan birçok kişide bulunuyor ve 'Çukur’dan olanların birbirlerini bilmelerini sağlıyor. Geçtiğimiz haftanın finalinde 'Çukur'un sahipleri olarak bilinen 'Koçavalı Ailesi'nin baş düşmanı 'Vartolu Sadettin'in de sırtında aynı bu dövmenin olması kafalarda soru işareti bıraktı.

Dizinin 'Muhittin'i Nebil Sayın, 'Çukur'da bu dövmeleri yapan karaktere hayat veriyor. Nebil Sayın, dövme hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Çukur’un ilk bölümünde duvarlarda görülen, üçgen ve noktalardan oluşan sembol şimdiden dizinin başrollerinden biri haline geldi. ‘Çukur’dan olanların birbirlerini tanımasalar da birbirlerini bilmelerini sağlayan 'Berber Muhittin’in yaptığı bu dövme pek çok gizemi aydınlattığı gibi akıllarda yeni soru işaretleri bırakacak. Sürprizler, seyircileri şaşırtacak."

‘Çukur’un simgesi olduğu anlaşılan dövmeyi 'Vartolu Sadettin'in sırtında görenler, 'Vartolu' ile 'Koçavalı Ailesi' arasında bir bağ olabileceği yorumunda bulundular.