Abone Ol

Cübbeli Ahmet Hoca: Paralel yapı Mossad'ın emriyle bana kumpas kurdu

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Gülen cemaatinin kendisine tuzak kurduğunu iddia etti. Cübbeli Ahmet, bu tuzağın Mossad'ın emriyle kurulduğunu söyledi.

Cübbeli Ahmet: Paralel yapı bana tuzak kurdu

Konuk olduğu televizyon programları izlenme rekorları kıran, sözleriyle herkesi güldüren İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Ünlü, çarpıcı iddialarda bulundu.

Mossad’ın emriyle, “Paralel Yapı”nın kendisine tuzak kurduğunu anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, çarpıcı iddialarda bulunarak, “Fethullahçı polisler, iftira atmak için gözaltına aldıkları kadınlara günlerce zorla ifade verdirmek istediler. Benim, kadınlara sarkıntılık yaptığım, yetmedi bir de onları pazarladığıma dair ifadeleri imzalatmak istediler. İftiraları atan polisler şimdi kodesteler. Bu yalanlar üzerine beni yargılayıp tutuklamak isteyen Fethullahçı hakim de alındı” dedi.

KUMPASI BU PARALEL KURDU
Cübbeli Ahmet, “Paralelcilik, dinine imanına bakmaz. Mossad’dan gelen emre bakar. ‘Müslümandır, hacıdır hocadır, bu adam karı satmaz’ demez. Paralel böyle bir şey. Bana bu kumpası kurdu bu Paralel” diye konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca: Paralel yapı Mossad'ın emriyle bana kumpas kurdu - Resim: 1Cübbeli'nin son ürünü: Peygamber gösteren terlik

Cübbeli Ahmet Hoca: Paralel yapı Mossad'ın emriyle bana kumpas kurdu - Resim: 2Cübbeli şoke etti: Allah'ın ismini zikredip cinsel organa üfleyin!