Abone Ol

Cübbeli şoke etti: Allah'ın ismini zikredip cinsel organa üfleyin!

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün skandal ifadelerle dolu olan Şifa Ayetleri kitabı, şoke etti.

Cübbeli şoke etti: Allah'ın ismini zikredip cinsel organa üfleyin!

KRT TV'de Gönül Mimarları programında Cübbeli olarak Anılan Ahmet Mahmut Ünlü'nün Şifa Ayetleri isimli kitabı masaya yatırıldı.

Kitabın 84 sayfa olmasına rağmen fiyatının oldukça pahalı olmasına dikkat çekilirken, kitabın içeriğinde yazılanlar ise büyük tartışmalara sebep olacak cinsten...

Erkeklik organının işlevinin tam olarak yerine getirebilmesi için Kuran ayetlerinden alıntı yapılarak cinsel organa üflenmesi isteniyor.

CİNSEL ORGAN İÇİN ALLAH'IN İSMİNİ DE KULLANIYOR

Tartışma yaratan kitap sadece bununla da sınırlı değil. Adı geçen kitapta Allah'ın "Kayyum" isminin söylenerek cinsel organa üflenmesi de tarif ediliyor.

İŞTE SKANDAL KİTAP İÇİNDE YAZANLAR

1. Tertip: ‘Erkeğin tenasül uzvu için okunacaklar: 4 tertip vardır. 1. Tertip: Bakara suresinin 260. ayeti kerimesinin bir kısmı suya okunur. Sudan biraz alınıp tenasül uzvuna serpilir. Ve suyun kalanı içilir.

Cübbeli'nin cinsel organ için yazdığı ayet Bakara 260'ın meali: “Bir vakitte İbrahim, “Ey Rabbim bana ölüleri nasıl dirilttiğini göster” demişti. (Allah) “İnanmadın mı?” buyurdu. (İbrahim) “İnandım ancak kalbim iyice yatışsın diye” dedi. “Öyle ise kuşlardan dördünü tut da onları kendine çevir, iyice tanıdıktan sonra her dağ başına onlardan bir parça dağıt. Sonra da onları çağır, sana koşa-koşa gelsinler” buyurdu. Bil ki Allah, gerçekten her şeye gücü yetendir. Yaptığını sağlam yapar ve yaptığında bir hikmet bulunandır.

2.Tertip: Tenasül uzvunun zayıflığının giderilmesi için El-Adiyat suresi okunup uzva üflenir.’

Anlamı
O harıl harıl (savaşa) koşanlara,(Tırnaklarıyla yerden) ateş çıkaranlara, Sabahleyin akın edenlere,Tozu dumana karıştıranlara, Derken bir topluluğun ortasına dalanlara yemin ederim ki, Şüphesiz insan, Rabbine karşı çok nankördür. Ve kendisi de buna şahittir.Gerçekten o dünya malını çok sevdiği için katıdır. Bilmiyor mu ki, kabirlerin içindekiler fırlatılacak. Ve sinelerin içindekiler derlenecek. O gün Rableri onların bütün yaptıklarından haberdardır.

3. Tertip: Allah'ın Kayyum ismi zikredilerek uzva üflenir...

DİYANET HAREKETE GEÇECEK Mİ?

Kitapta örnek verilen ayetlerin cinsel organ ile hiçbir ilgisi olmamasına rağmen dindar insanların yanlış yönlendirilmesine de tepki gösterilen programda Diyanet İşleri Başkanlığı da göreve çağırıldı. Şimdi Diyanet'in bu kitap ve kitabı yazan Ahmet Mahmut Ünlü ile ilgili harekete geçip geçmeyeceği merak konusu...