Abone Ol

Cübbeli Ahmet Hoca: Bu bebek falan değil, karının minyatürü!

Oyuncan bebekten tahrik olan Cübbeli Ahmet Hoca, döktüğü incilerine aynen devam etti. Her şeye maydonoz olduğunu unutan Cübbeli, bir de medyaya çattı. İşte o sözler.

Cübbeli Ahmet Hoca: Bu bebek falan değil, karının minyatürü!

"İnsanları tahrik edecek oyuncak bebekler yapılıyor" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, geçtiğimiz perşembe günü verdiği vaazında "Medyanın kendisini her şeye maydanoz ettiğini" söyleyerek tepki gösterdi.

İsmailağa Cemaati'nin önde gelen ismi, "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde Barbie bebekler hakkında söyledikleriyle gündem yaratmıştı. Basına da düşen bu açıklamasından sonra, Cübbeli Ahmet Hoca sözlerine açıklık getirdi ve ilginç üslubuyla kendisini eleştirenlere çıkıştı.

Bu tür oyuncak bebeklerin caiz olmadığını yineleyen Hoca, "Barbie bebek diyorlar. Bu nasıl bebek? Saçı omzunda. Göğsü açık, bilmem her şey belli. Bir de üstüne bikini giydiriyorlar. Bu bebek falan değil, karının minyatür hali.

MELEK HİÇ KIZ OLUR MU?

Bir de güzel kadınlara 'bebek' diye hitap ediyorlar.Bak namussuzlara. Neden güzel kadınlara bebek diyorsun. Bebek sabidir, masumdur. 'Charlie'nin melekleri' diyor. Melek kız olur mu? Bunların her tarafları küfür, her sözleri şirk" dedi.

BENİ NASREDDİN HOCA'YA ÇEVİRDİLER

Hakkındaki haberlerin artmasını üç ayların gelmesine bağlayan Hoca, "Şimdi üç aylar geldi ya, 'Dini bir haber yapmak lazım' diyorlar. Bunların müdürleri var ya toplanıyorlar, 'Ne yapabiliriz, hangi hocayla uğraşabiliriz?' diye kafa yoruyorlar. Beni de Nasreddin Hoca'ya çevirdiler. Her şeye malzeme, her şeye maydanoz ediyorlar. Biz maskara olsak da üzerimize basıp çiğneseler de helal olsun" dedi.