Abone Ol

Çocuklar yüzünden sevişemez olduk ve...

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri, cinsellik bittiğinde evliliklerini de bitiriyor. Öyle ki bazılarının itirafları olay yaratacak cinsten..

Çocuklar yüzünden sevişemez olduk ve...

Siz bakmayın gösteri dünyasının ünlü çiftlerinin kameralar karşısındaki tavırlarına. Çünkü kapalı kapılar ardında neler yaşadıklarını bilmiyoruz. Özellikle de yatak odalarında. Yani dışarıda sırılsıklam aşık ve uyumlu birliktelik tavırları sergileyen ünlü çiftlerin özel hayatları bazen insanı gerçekten şaşırtabiliyor.

Çoğu bunu gizli tutmayı tercih ediyor. Ama aralarından bazıları da çıkıp eşleri ya da partnerleriyle en özel sırlarını bile çekinmeden medyayla paylaşıyor. "Biz artık cinsellik yaşamıyoruz" demek de buna dahil.

İşte gösteri dünyasının sekssiz evlilik ya da birliktelik yaşayan ve bazıları bunu saklamadan dile getiren ünlüleri.


Avril Lavigne ile sadece iki yıl evli kaldığı ikinci kocası Chad Kroeger de benzer bir sebeple boşanma kararı aldı. Güzel şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı ayrılık açıklamasında ne kadar üzgün olduğunu ve birbirlerini hala sevdiklerini belirtti. Çok da fazla açıklama yapmadı.

Ancak internetteki radaronline.com sitesi boşanma kararının üzerindeki sis perdesini kaldırdı. Sitenin ortaya çıkardığına göre çift arasında artık ne aşk kalmıştı ne cinsel çekim. Sadece hırslar üzerinden yürüyen evlilik de bu yüzden uzun sürmedi.

İşte şaşırtan bir ünlü daha. Nicole Kidman, Madonna gibi ünlü kadınlarla çıkan Lenny Kravitz de biraz kurallara bağlı. Aslında bu konuda çok fazla konuşmayı da sevmiyor.
Ama Kravitz'in bir röportajında söylediği "Evli olmadığım kadınlarla birlikte olmayı da sevmem "sözleri bu konudaki görüşünü açıklayan bir işaret olarak kabul ediliyor.
ABD'de ekranların komik yüzlerinden Bethenny Frankel, kocası Jason ile aralarında çok fazla yakınlık kalmadığını iki yıl önce itiraf etmişti.
Frankell'in anlattığına göre o sırada yeni dünyaya gelen bir bebekleri olan çift kendilerini ayıracak vakit bulamıyordu.

Hatta Bethenny Frenkel "İş takvimim öylesine dolu ki. Kalan vaktimi de bebeğimle geçiriyorum. Bu durumda Jason ile bazen birbirimizi görmediğimiz bile oluyor" diye konuşmuştu.
Adriana Lima ise zaten bu konudaki açıklamalarıyla yıllar boyu haber oldu. Evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağını açıklamıştı Lima. Bazıları buna pek ihtimal vermese de Lima dediğini yaptı. Hayatına giren erkeklerle arasına hep bir mesafe koydu.

Sonunda basketbolcu Marco Jaric ile evlendi ve iki çocuk sahibi oldu. Ancak, kocası onu aldatınca boşanmayı seçti.

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Megan Fox, kocası ve iki çocuğunun babası Brian Austin Green'den boşanacağını açıkladığında herkes çok şaşırmıştı. Çünkü görünüşe göre çift birbirine çok aşıktı ve çok da iyi anlaşıyorlardı.

Belki başlangıçta öyleydi ama sonra işler değişti. Çift kısa sürede arka arkaya iki çocuk sahibi oldu. Bu da bütün hayatlarını değiştirdi. Megan Fox bir röportajında çocuklar evin içinde koşturup dururken kocasıyla birbirlerine yeteri kadar yakınlaşamadıklarını söylemişti.

Jessica Simpson da evlilik öncesi hayatına giren erkeklerle hep bir mesafeyi koruduğunu söylemişti. İlk eşi Nick Lachey ile hayatını resmi olarak birleştirene kadar da ilişkisini hep belli bir sınırın gerisinde tuttu. Bu işin en güzel yanı Nick Hachey'in de Simpson'a ısrar etmemesiydi. Çift evlendi ama mutlulukları fazla uzun sürmedi.