Abone Ol

CNN Türk'te yeni kadro!

Geçtiğimiz aylarda genel müdürlük görevine Erdoğan Aktaş'ın getirilmesiyle değişikliğe başlanılan CNN Türk'te yapılanma devam ediyor.

CNN Türk'te yeni kadro!

Genel CNN Türk'ün haber müdürü olarak görev yapan Ali Güven kanalın yeni Haber Koordinatörü oldu.


CNN Türk bünyesinde üretilen tüm haber programlarını tek bir çatı altında toplamak ve koordinasyonu sağlamak üzere Haber Programları Müdürlüğü kadrosu oluşturuldu. Bu pozisyona ise, 2009 yılından bu yana Haber Programları Editörü olarak görev yapan Cansel Poyraz atandı.

cnnturk.com.tr'ye İnternet Yayın Yönetmenliği kadrosu getirildi.  “Her Şey” Programı Editörü olarak görev yapan Umut Alphan'a da İnternet Yayın Yönetmeni oldu.

Tüm editoryal işlerin tek bir strateji üzerinden yapılanması ve daha iyi koordine olması için tüm haber masası editörleri ve merkez muhabirlerin bağlı olacağı bir yapı kuruldu. 2011 yılından bu yana editör olarak görev yapan Alparslan Akkuş bu ay itibariyle “Şef Editör” olarak göreve başladı.

Tüm programların idari ve yapım süreçlerinden sorumlu program asistanı olarak görev yapan Emel Hoşgör, “İçerik Koordinasyon Sorumlusu” olurken Hoşgör bu görevinde Aslı Öymen’e bağlı olarak çalışmaya devam edecek. Hoşgör ayrıca haber, hukuk, mail işler ve içerik konularında departmanlar arası koordinasyonu sağlanmasından ve aynı zamanda reyting analizi ve raporlanmasından sorumlu olacak.