Abone Ol

Cinsiyet Değiştiren Umbrella Academy'nin Yıldızı Flört Uygulamasında

2007'de rol aldığı 'Juno' filmiyle Akademi Ödülü kazanan Ellen Page, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirdiğini açıklayıp, 'Elliot Page' adını almıştı. Page, ünlülerin yer aldığı özel flört uygulamasına kaydolduğu bildirildi

Cinsiyet Değiştiren Umbrella Academy'nin Yıldızı Flört Uygulamasında

"Umbrella Academy"de rol alan oyuncu Ellen Page, 2014 tarihinde Las Vegas'ta gerçekleştirilen bir LGBT gençlik konferansında "Saklanmaktan yoruldum." açıklamasını yapmıştı. Ardından eşcinsel olduğunu açıklayan Page, artık "Elliot" adını kullanacağını belirterek, trans birey olduğunu duyurmuştu.

FLÖRT UYGULAMASINDA

Son dönemde yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündeme gelen 34 yaşındaki oyuncunun flört uygulamasında görüldüğü bildirildi. Page Six'e konuşan bir kaynak; ocak ayında Emma Portner'dan boşanan Page'e aitmiş gibi görünen bir hesabın ünlü isimlerin yer aldığı hayli özel uygulamada göze çarptığını belirtti.

Profilde Elliot Page'in köpeğiyle çekilen fotoğraflarının yer aldığı aktarıldı. Ayrıca sayfaya Annie Lennox ve Steven Lipson'ın "Don't Let It Bring You Down" parçasının da eşlik ettiği bildirildi.

Ayrıca sadece davetli olanların kullanabildiği uygulama daha önce Ben Affleck, Matthew Perry, Channing Tatum, Lizzo, John Mayer, Drew Barrymore ve Chelsea Handler gibi isimlerle gündeme gelmişti.

Cinsiyet Değiştiren Umbrella Academy'nin Yıldızı Flört Uygulamasında - Resim: 1