Abone Ol

"Cinayeti ben mi işledim?" Şüpheli Gülşah K. ifadesinde neler dedi?

Münevver Karabulut cinayetinde polis şüpheli iki tanığa ulaşmaya çalışıyor. Baba Garipoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen G.K. da ifade verdi.

"Cinayeti ben mi işledim?" Şüpheli Gülşah K. ifadesinde neler dedi?

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G.'nin babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun
sevgilisi olduğu iddia edilen Gülşah K. 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi. G.K. basın mensuplarının sorularına "Cinayeti ben mi işledim?" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'da 3 Mart'ta öldürülen Münevver Karabulut'un Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan katil zanlısı Cem G.'nin kendisi gibi tutuklu olan babası Nida Garipoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edilen ve aile şirketinde bayi teftiş kurulu başkanı olarak görev yapan G. K.'nin, dün ''şüpheli' sıfatıyla ifadesi alındı.

Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir geçtiğimiz hafta savcılığa bir dilekçe sunarak G. K.'nin ifadesinin alınmasını talep etmişti. Dilekçede G. K.'nin, 'yasak aşk' yaşadığı öne sürülen Mehmet Nida Garipoğlu ile cinayetten hemen sonra telefonda görüştüğü ve Cem G.'yi cinayet gecesi evinde sakladığı öne sürülmüştü. Epözdemir'in talebini yerinde bulan soruşturma savcısının talimatıyla harekete geçen Cinayet Masası polisleri, G. K.'yi Silivri'deki adresinden alarak İstanbul Adliyesi'ne getirdi. Saat 11.00 sıralarında adliyeye gelen G. K. 'şüpheli' sıfatıyla savcıya ifade verdi. G. K.'nin; Burgaz Rakı'da müfettiş olarak görev yaptığını ve şirketin mali işler gibi önemli bir kısmında çalıştığı için Mehmet Nida Garipoğlu ile samimi olduğunu söylediği öğrenildi.

1 SAAT İFADE VERDİ
G. K.'nin, ifadesinde, olay sırasında geçirdiği bir ameliyat nedeniyle 10 günlük raporu olduğunu ve Mehmet Nida Garipoğlu'nun cinayet günü saat 20.30'da kendisini arayıp işe ne zaman başlayacağını sorduğunu söylediği öğrenildi. Cem G.'yi ve ağabeyi Levent'i şirkete gelip gittikleri sırada tanıdığını anlatan G. K. hakkındaki iddiaları yalanladı. Yaklaşık 1 saat boyunca savcıya ifade veren G. K. çıkışta basın mensuplarının sorularına "Cinayeti ben mi işledim? Hakkımda birçok haber yapıldı. Bu olayla ilgili gazetelere çıkmak istemiyorum" diyerek tepki gösterdi. G. K. Münevver Karabulut'un günlüğünde bulunan "Cem'in babası, annesini G. isimli bir kadınla aldatıyor" notuyla ilgili sorularıysa yanıtsız bıraktı. Polis, G. K.'ye cinayetten sonra telefon dinlemesi yaparken ulaşmış ve genç kadının polisin kendisini izlediğinden haberdar olduğu için "Konvoy halinde geliyoruz" ifadesini kullandığı öne sürülmüştü.