Abone Ol

CHP'ye Atatürkçülük dersi vermeye kalkan Soylu'ya CHP'li gençten cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Gençlik Kolları üyesi Murat Yıldırım'ın, adil yargılanma talebi için başlattığı açlık grevinde hayatını kaybeden Ebru Timtik'e ilişkin paylaşımına tepki gösterdi.

CHP'ye Atatürkçülük dersi vermeye kalkan Soylu'ya CHP'li gençten cevap

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bize 30 Ağustos dersi verenler. 30 Ağustos bizim şerefimizdir." değerlendirmesinde bulunan Soylu, "Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız, İstiklal mücadelesini DHKP-C'li terörist hainlerin 'şehit' diye anılması için vermediler. 30 Ağustos'u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın. Yazık!" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ OTLU: ATATÜRK'Ü DE İNSANLIĞI DA HATIRLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Soylu'nun CHP'yi hedef alan paylaşımına yanıt CHP'nin eski İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu'dan yanıt geldi.

CHP'li Otlu, Bakan Soylu'nun paylaşımını haber yapan Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberini, "Siz merak etmeyin. 30 Ağustos'u, Ebedi Başkomutanımız ve Değişmez Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, bekçiliğini yaptığımız onun devrimlerini iyi biliriz. Ama insan hayatının kutsallığını adaleti de iyi biliriz. Sizlere Atatürk'ü de insanlığı da hatırlatmaya devam edeceğiz..." notuyla paylaştı.

CHP'ye Atatürkçülük dersi vermeye kalkan Soylu'ya CHP'li gençten cevap - Resim: 1