Abone Ol

CHP'li Feyza Altun'dan ünlülere İmamoğlu uyarısı: Korkaklığınızı unutmayacağız

Türkiye dün Erzurum'da yaşanan Ekrem İmamoğlu'na yönelik taşlı saldırıya kilitlenmişken sanatçılar da sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. CHP'ye yakınlığıyla bilinen ünlü avukat Feyza Altun ise, attığı bir mesajla ünlüleri sessiz kalmakla suçladı ve "korkaklığınızı unutmayacağız" diyerek tehdit etti.

CHP'li Feyza Altun'dan ünlülere İmamoğlu uyarısı: Korkaklığınızı unutmayacağız

İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Ekrem İmamoğlu'nun dünkü Erzurum mitinginde büyük gerilim yaşanmıştı.

İmamoğlu'nun Erzurum'daki kent meydanında vatandaşlara seslendiği anlarda İmamoğlu'nun bulunduğu otobüse yönelik taşlı saldırıda yaralananlar olmuş ve bu olay sonrası Erzurum'da geç saatlere kadar hareketlilik devam etmişti.


Olay sonrası İmamoğlu, İstanbul'a dönüp Sabiha Gökçen Havalimanı'nda küçük bir mitingi yapmış ve kendisine karşılayanlara yönelik bir konuşma yapmıştı.

İmamoğlu konuşmasında özellikle vali ve emniyet müdürüne olayları önleyemedikleri için tepki göstermişti.


Erzurum'daki bu provokasyon sonrasında hem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem de Erzurum valisi ve belediye başkanı da peş peşe açıklama yapmış İmamoğlu'nu izinsiz miting yapmakla suçlamışlardı.

Ünlülerden tepkiler geldi

Sosyal medyada dün Erzurum'da yaşanan olaylar birinci sıraya oturdu, Twitter'da gün boyunca bununla ilgili paylaşımlar yapıldı.

Sanatçılar da birbiri ardına yaşanan gerginlikle ile ilgili kınama mesajları attı.

Feyza Altun'dan sanatçılara tepki

Trabzon'da yaşanan bu gerginlikle ilgili başta Tarkan olmak üzere Şahan Gökbakar dahil olmak üzere oyuncular da Twitter'dan mesaj yayınlayıp olayı tepkilerini gösterdiler.

Kimi zaman yaptığı sert açıklamalar ile tepkilerin odağı haline gelen ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen avukat Feyza Altun da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.