Abone Ol

CHP, adı yasak aşk iddiasına karışan Okan Gaytancıoğlu'nu dinleme kararı aldı

CHP yönetimi basında “yasak aşk” iddiaları olarak yer alan ve savcılığa intikal eden olayı Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nun kendisinden dinleyecek ve ardından konuya ilişkin bir değerlendirme yapacak.

CHP, adı yasak aşk iddiasına karışan Okan Gaytancıoğlu'nu dinleyecek

Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nun yasak aşkı olduğu iddia edilen Özlem Feraye Önder, Sabah Gazetesi’ne konuştu. Hakkında Gaytancıoğlu’na şantaj yapma suçlamasıyla dava açılan kanser hastası Önder, “Ben ona aşık oldum. O benim tedavi paramı bile yedi. Eşim o parayı sorunca biz bir anda ‘şantajcı’ olduk” iddiasında bulundu.

Kanser tedavisi gören Önder şunları söyledi:

Eşimle ona şantaj yapıp, 250 bin lira istediğimizi söylüyor. Eşimin babası yıllardır Almanya’da çalışıyordu, vefat etti. Ben kocamdan habersiz, eşimin ölen babasından kalan 40 bin euro’yu ona verdim. O parayla Küba’ya kanser tedavisi için gidecektim. Seçim öncesi istedi. ‘Seçimi kazanınca vereceğim’ dedi. Seçim de geçti vermedi.

ALYANSINI BİLE BANA VERDİ

Ona ‘Madem eşinle aranda bir şey yok niye takıyorsun bu alyansı ‘dedim. O da çıkardı, yüzüğü bana verdi. Şu anda yüzük bende. Bunu da mı tehditle aldım. İçinde karısının ismi yazan alyansını bana verdi. ‘Maaşımı alınca sana taşlı yüzük alacağım’ diye de söz verdi. 9 ay danışmanlık yaptım. Doğru düzgün Meclis’e gitmiyordum. Zaten tedavi görüyordum. 7 bin lira maaş alıyordum. Onun hiç parası yok. Bu 7 bin lirayı birlikte yiyorduk. Amacı kızımın ve benim maaşımızı yemekti. Annemden kalan bir evim var. Ona bile göz dikti. Bankalar buna kredi bile vermiyor. Arabasını bile başka birinin üzerine tarım kredisiyle almış.

YENİ DANIŞMANIYLA TUVALETTE YAKALADIM

Bana ‘kızını da danışman yapalım’ dedi. Çünkü ben onu Meclis’te danışman olarak çalışan N. ile tuvalette yakaladım. Tuvaletten birlikte çıktılar. ‘Tuvalette el sabunu pompası bozuldu, onu tamir ediyorduk’ dedi. Eve gidince kavga ettik. Benim kemoterapiden dökülen saçlarım yeni çıkıyordu, saçımı çekti. Kızım zaten öğretmenliğe başvurmuştu. Ama o yine de danışman yapmak için çağırdı. Kızımı işe aldı. Kızım danışman olmak istese KPSS’ye girmezdi. O zaten öğretmen olarak atanacaktı. Ama ilişkisini öğrendiğim için kadını işten çıkardı. Kızımı aldı. Şimdi de ‘tehdit etti’ diyor.

ÖMRÜM YETERSE HAKKIMI ARAYACAĞIM

‘Polis kapıya dayanınca, nezarethanede kalınca bu bir aşk değil’ dedim. Seviyorum seni diyordu. Beni dökülen saçlarım, kel kafam, olmayan kaş ve kirpiklerimle seviyor sandım. Ona hakkımı helal etmiyorum. Ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum ama kanserher yerimi sarmış. Sonuna kadar mahkemede çıkıp, hakkımı arayacağım. İnşallah ömrüm yeter. Mahkemeye gidip, duruşma salonunda gözlerinin içine bakıp, her şeyi anlatacağım. Maddi olarak, manevi olarak zarara girdim. Bir de dolandırıcı oldum. Oysa ben sadece âşık oldum.

ÖNDER ÇİFTİ, ‘ŞANTAJ YAPMA’ SUÇLAMASIYLA YARGILANIYOR

Özlem Feraye Önder ve eşi Ömer Önder, elindeki cinsel içerikli görüntüler ile ‘milletvekiline şantaj yapma’ suçlamasıyla Tekirdağ Asliye Ceza Mahkemesi’nde 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

İDDİALAR ÜZERİNE CHP HAREKETE GEÇTİ

Tarafsız Haber Ajansı'dan Mehtap Gökdemir'in haberine göre, CHP yönetimi basında yer alan söz konusu iddialar üzerine hareket geçti. Edinilen bilgiye göre Gaytancıoğlu ile bayramdan önce bir görüşmenin gerçekleşmesi ve söz konusu iddiaların kendisine sorulması bekleniyor. Yapılacak görüşmenin ardından da bir karar verileceği öğrenildi.