Abone Ol

Cemiyet dünyası Toskana Orizzonte’de toplandı

İş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri İtalya’nın Toskana kasabasının mimarisinden, yaşam kültüründen ve doğal yapısından esinlenerek hayata geçirilen Toskana Orizzonte’de güzel bir pazar keyfi yaşadılar

Cemiyet dünyası Toskana Orizzonte’de toplandı

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davet ile yaza merhaba dediler. Davetliler, tamamen organik ürünler ile hazırlanan brunchın ardından doğanın kucağında trio dinletisi ile stresten ve şehrin kalabalığından uzak, güneşli bir pazar gününde doğanın keyfini çıkardılar.

Banu Ergin Pr’ın organize ettiği Atıl Kutoğlu, Ece Kıral, Ali Şen, Bahar- Ozan Şer, Burcu Kara, Çağla Bostancı, Berrin Okçu, Burcu Karabacak, Füsun Hattat, Mehmet- Nilgün Esinli ve Serap Tibuk gibi isimlerin katılımı ile gerçekleşen davette ev sahibi Habip Arıkan da misafirlerine Toskana Orizzonte’yi gezdirerek proje hakkında bilgi verdi. Misafirleriyle yakından ilgilenen Arıkan, tek katlı villa yaşam konsepti ile büyük beğeni toplayan Toskana Orizzonte’nin zeytin bahçelerinde özel olarak hazırlanan zeytinyağlarını davetlilere hediye etti.