Abone Ol

Cavit Çağlar'ın televizyoncu kızı kiminle evlendi ve düğüne hangi ünlüler katıldı?

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar'ın kızı, Olay TV'nin sahibi Yasemin KKTC'de dünyaevine girdi...

Cavit Çağlar'ın televizyoncu kızı kiminle evlendi ve düğüne hangi ünlüler...
Bursa Olay TV Yönetim Kurulu Başkanı olan küçük kızı Yasemin'i (25), Kaya Holding'in varislerinden ve Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Burak Kaya (31) ile önceki akşam KKTC'de görkemli bir törenle evlendirdi.

Kıbrıs'taki Kaya Artemis Oteli'nde yapılan nikáhı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, şahitlikleri de KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile KKTC Başbakan Ferdi Sabit Soyer yaptı. Denktaş, evlilik cüzdanını "Yuvayı dişi kuş yapar" diyerek gelin Yasemin Çağlar Kaya'ya verdi. Denktaş, nikáh şahitliği öncesinde ve dans ederlerken çiftin fotoğraflarını da çekti. Yasemin ve Burak, yedi ay önce arkadaş ortamında tanıştıklarını ve hızla gelişen aşklarını nikáhla taçlandırdıklarını söyledi. Gelin güzelliği ve özellikle de Cemil İpekçi'nin hazırladığı gelinliği ile dikkat çekti. İpekçi gelinlik için çok miktarda dantel ve 100 metre organze kumaş kullandı.

Ajda Pekkan'la düet Sahneye Ajda Pekkan'ı davet eden Tatlıses, "Şimdi ilk defa Ajda Pekkan'la düet yapacağız. Ona hayranım" dedi.

Kıbrıs'taki görkemli düğünün davetlileri Ajda Pekkan'ın şarkılarıyla coştu.