Abone Ol

Canlı Yayında Skandal Sözler: Kuran-ı Kerim'de İsmet İnönü'yle İlgili Ayet Var

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Hakan Sağlam'ın, katıldığı bir programda "Kuran'ı Kerim'de İsmet İnönü ile ilgili ayet var" dediği ortaya çıktı.

Skandal sözler: Kuran'da İnönü'yle İlgili Ayet Var

Mustafa Kemal Atatürk'e ve İsmet İnönü'ye iftira edip, hakaret etmesi nedeniyle daha önce 1 yıl 8 ay hapis cezası alan İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Hakan Sağlam'ın, sosyal medyada yeni hakaret ve iftira videosu paylaşıldı.

Akit TV'de Halis Özdemir'in "Vizyon" programına katılan Mehmet Hakan Sağlam, Kurtuluş Savaşı kahramanı ve Türkiye'nin 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'yü hedef alarak "Kuran'ı Kerim'de İsmet İnönü ile ilgili ayet var" dedi. Mehmet Hakan Sağlam, camilerin genelev yapıldığı yönünde iddialarda bulundu.

"CAMİLER GENELEV YAPILDI"

"Geçenlerde bir programda söyledim. Bakın Kuran-ı Kerim'de İsmet İnönü'yle ilgili ayet var. 1400 yıl önce yazılan Kuran-ı Kerim'de İnönü'yle ilgili ayet var." deyip Kuran'dan örnek veren Sağlam, şu ifadeleri kullandı:

"Camiler genelev yapıldı. Şarap mahseni yapılan var, tütün deposu yapılan yer var, nalbant yapılan var, tüp deposu yapılan yer var. Bunları yapıldığı yer Anadolu."