Abone Ol

Caner Erkin yeni sevgilisiyle yakalandı! Asena ne yapacak?

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, takım otelde iken Antalya gecelerinde kumral bir güzelle objektiflere yakalandı. Gözler Asena Atalay'a çevrildi. Bakalım bu pazar magazin programında Asena, Caner'in aşk haberini sunacak mı?

Caner Erkin yeni sevgilisiyle yakalandı! Asena ne yapacak?

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Caner Erkin,Antalya’da oynanan Türkiye-İsveç maçının ardından milli takım ile birlikte Antalya’da devam eden kampta yer aldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in izniyle bir gece önce tüm oyuncular Antalya şehir merkezinde güzel bir akşam geçirdi.

Ertesi akşam ise kamp devam ederken takımdan ayrılarak şehir merkezine gelen Erkin, kız arkadaşıyla bir restoranda yemek yedikten sonra geceyi bitirmedi.

Caner Erkin yeni sevgilisiyle yakalandı! Asena ne yapacak? - Resim: 1

Caner Erkin yeni sevgilisiyle yakalandı! Asena ne yapacak? - Resim: 2Asena Atalay: Caner'in aşk haberini sunmam

Antalya’nın lüks bir restoranında kız arkadaşı ile birlikte yemek yedikten sonra gece geç saatlerde restorandan çıkan Caner Erkin, aracı kullanmak için şoför koltuğuna oturdu. Aracı kullanmak isteyen Erkin, direksiyon başında zor anlar yaşadı. Tüm uğraşlarına rağmen aracı hareket ettiremeyen Erkin, aracı stop ettirdi. Çareyi aracı kadın arkadaşına teslim etmekte bulan Erkin, araç içerisinde şoför koltuğundan yan koltuğa geçiş yaptı.

Caner Erkin yeni sevgilisiyle yakalandı! Asena ne yapacak? - Resim: 3Asena Atalay (Asena Erkin)

YENİ SEVGİLİSİNİN YANINDA KUSTU
Restorandan ayrıldıktan sonra bir süre Lara bölgesini turlayan Erkin ve kız arkadaşı, falez parkının otoparkında durdu. Midesi rahatsızlanan Erkin istifra ederken, bayan arkadaşı kendisine yardımcı olmak için yoğun bir çaba sarf etti.

ROMANTİK DAKİKALAR
Biraz temiz havadan sonra kendisine gelen Erkin, kız arkadaşına teşekkürü samimi pozlarla gösterdi. Bir süre parkta samimi görüntüler sergileyen ikili, açık bir mekanda kahve içmek için oradan ayrıldı. Falez Parkı’ndan çok ilginç fotoğraflar ise objektiflere böyle takıldı.

Falez Parkı’ndan ayrıldıktan sonra araçla yine Lara bölgesinde turlayan ikili, ikinci bir molayı benzinlikte verdi. Hızlı adımlarla benzinliğin tuvaletine giden Erkin, o esnada istasyonda bulunup kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişilere çok kötü olduğunu söyledi.