Abone Ol

Canan Kaftancıoğlu'nun eşinden sert tepki! Sen Sadullah Ergin! Avcunu yalarsın

Babası Ümit Kaftancıoğlu 1980'de katledilen Canan Kaftancıoğlu'nun eşi Ali Naki Kaftancıoğlu'ndan CHP'den adaylığı günlerdir tartışılan Sadullah Ergin'e çok sert bir tepki geldi. Naki Kaftancıoğlu, Sadullah Ergin'e "Avcunu yalarsın" dedi.

Canan Kaftancıoğlu'nun eşinden sert tepki! Sen Sadullah Ergin! Avcunu yalarsın

Ali Naki Kaftancıoğlu "Sen bakanlıktaki kadrolaşmanın en keskin militanıydın. Sen AKP’nin suçlarının en hızlı savunucusuydun. Sen mecliste konuşanların en terbiyesizlerindendin." sözleri ile tepki gösterdi. "Sen Sadullah Ergin! Sen benim oyumla meclise girecek misin?" diye soran Naki Kaftancıoğlu paylaşımına "Ben yetmez ama evetçilerle bile yolumu, yüzümü, sesimi ayırmışım. Sen Sadullah Ergin, ben Ali Naki Kaftancıoğlu! Avucunu yalarsın!" diyerek devam etti. 

Ali Naki Kaftancıoğlu paylaşımında 11 Nisan 1980'da görev yaptığı TRT İstanbul Radyosu’na gitmek için çıktığı sırada katledilen babasını Ümit Kaftancıoğlu'nu hatırlattı.

Ali Naki Kaftancıoğlu paylaşımında "Sen adalet bakanı olarak adaletsizliğin temsilcisiydin. Sen şiddet ve dolandırıcılık suçlarından mahkum olanları dışarıda gezdiren siyasi suçluları içeri tıkan yasaların yazarıydın. Sen olmaz olası Hakim ve Savcılar Kuruluna cemaat ve parti yandaşlarıyla aday çıkarandın. Sen bakanlıktaki kadrolaşmanın en keskin militanıydin. Sen AKP’nin suçlarının en hızlı savunucusuydun. Sen mecliste konuşanların en terbiyesizlerindendin. Sen Sadullah Ergin! Sen benim oyumla meclise girecek misin? Ben yetmez ama evetçilerle bile yolumu, yüzümü, sesimi ayırmışım. Sen Sadullah Ergin, ben Ali Naki Kaftancıoğlu! Avucunu yalarsın!" ifadelerini kullandı.