Abone Ol

Erkenci Kuş 23. yeni bölüm fragmanı: Can ve Sanem dudak dudağa...

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş performansı ile renklendirdiği Erkenci Kuş dizisinin 23. yeni bölümü merak ediliyordu. Dizinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

Erkenci Kuş 23. yeni bölüm fragmanı: Can ve Sanem dudak dudağa...

Erkenci Kuş dizisi 22. bölümüyle 1 Aralık Cumartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde yine önemli sahneler vardı. Özellikle Sanem’in gece kulübünün tuvalet camına sıkışması hikayesi yıllar önce Hande Ataizi’nin yaşadığı duruma bir gönderme olarak dikkat çekti.

Yine İstanbullu Gelin dizisinin önceki hafta ekrana gelen bölümünde de bu tür bir sahneye rastlamıştık.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş performansı ile renklendirdiği Erkenci Kuş dizisinin 23. yeni bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin 8 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videoda en dikkat çeken detay Can’ın Sanem’in dudaklarına adeta vantuz misali yapışması ve bir süre bırakmamasıydı.

Erkenci Kuş 23. yeni bölüm fragmanı

22. bölümde yaşananların detayı ise şu şekildeydi:

Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar. Öte yandan Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlı olan Sanem ve Ceycey Emre’yi izlemeye başlarlar…

Aylin’le buluşacağını duyunca hemen takibe alırlar. Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek midir? Bu arada lansman için tüm hazırlıklar tamamdır. Başarılı geçecek olan geceyi bozmak için Aylin yine iş başındadır. Ama bu sefer sonuç hiç de istediği gibi olmaz.