Abone Ol

Can Dündar'ın Taies Ferzan aşkı hangi şarkıyla başladı?

İranlı oyuncu Taies Farzan, 18 yıllık evli sevgilisi Can Dündar'a bir şarkıyla ilan-ı aşk etmiş. Peki hangi şarkıydı bu? İşte Can Dündar'ı su samuru yapan yoldaki ilk adım...

Can Dündar'ın Taies Ferzan aşkı hangi şarkıyla başladı?

Gazeteci Can Dündar ile İranlı oyuncu Taies Farzan arasındaki beraberlik, geçtiğimiz ay Bebek'te Su Samuru adlı deniz takside öpüşürken fotoğraflarının çekilmesiyle ortaya çıkmıştı.

CAN DÜNDAR VE YASAK AŞKI NASIL YAKALANDI?

HEPİMİZ SU SAMURUYUZ YORUMU ORTALIĞI KARIŞTIRDI

TAMER KARADAĞLI "HEPİMİZ SU SAMURUYUZ" TİŞÖRTÜYLE ÇIKTI

18 yıldır evli olan Dündar ile Farzan'ın birlikteliğinin 21 Mart'ta katıldıkları "Kürşat Başarla" adlı televizyon programında başladığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Ancak bu aşk temmuz ayında başladı. Program, aşkın başlamasına aracı oldu. Taies Farzan, Kürşat Başar'ın programında tanıştığı Can Dündar'a âşık oldu.

Farzan arkadaşlarının "Evli adamdan sana yâr olmaz" telkinlerine rağmen Dündar'a aşkını itiraf etmenin yollarını aradı. En sonunda da Erdal Şahin'in "Ne Yazar" adlı albümünde yer alan "Hep Sen Varsın" adlı şarkıyı seslendirerek temmuzda elektronik postayla Can Dündar'a gönderdi.

Şarkının sözlerinden de anlaşılacağı üzere Taies Farzan, evli olduğu için Dündar'la birlikte olamayacağını düşünse de âşık olduğu mesajını iletti. Görünen o ki Can Dündar da, bu mesajdan etkilendi.

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ

Gözlerinde yaş olsam
Silmesen de olur
Kalbinde düğüm olsam
Çözmesen de olur
Dizlerinde uyusam
Bilmesen de olur
Seni sevdiğimi bilmesen de olur
Aldığım her nefeste
Kokladığım çiçekte
Her gece düşlerimde
Sen varsın
Çok uzaklarda yaşasam
Gelmesen de olur
Gelsen de yine
Kapımı çalmasan da olur
Kalbimdesin o yeter
Bilmesen de olur
Seni sevdiğimi bilmesen de olur

Habertürk