Abone Ol

Büyük Zaferimizi Gururla Kutluyoruz

Yoklukların üzerinde ayağa kalkan bir ulus, 99 yıl önce yaşanan o destansı zaferi, yurdun dört bir yanında el ele vererek kutluyor.

Büyük Zaferimizi Gururla Kutluyoruz

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN YIL DÖNÜMÜ…

Bugün, 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 99. yıl dönümü… 99 yıl önce yaşanan o destansı zaferi, gururla kutlayacağız, Atatürk'ün emanetine neden ve nasıl sahip çıkmamız gerektiğini, bir kez daha hatırlayacağız. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anacağız.

39 ilçede fener alayı düzenlenecek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri gün boyu kentin farklı noktalarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. 39 ilçe başkanlığı, bu akşam fener alayları düzenleyecek. İBB'nin Yenikapı Meydanı'nda etkinlikler gün boyu sürecek. Çocuklar için atölyeler, söyleşiler ve dans gösterileri yapılacak. Mor ve Ötesi sahne alacak.

Kırmızı-beyaz giy gel zafere ortak ol

Ankara'da Zafer Bayramı resmi kutlama törenleri saat 11.00'de Anıtkabir'de başlayacak. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi parti liderleri katılacak. Saat 13.00'te TBMM önünden başlayacak geçit töreni eski Meclis binası önünde son bulacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi de Başkentlilere özel bir kutlama programı hazırladı. Vatandaşlar “Kırmızı Beyaz Giy, Gel. Zafere Ortak Ol” çağrısıyla kutlamalara davet edildi. Kutlama programı 19.00'da Gençlik Parkı'nda başlayacak. Sunay Akın'ın ‘Zafere Giden Yol' adlı sunumuyla başlayacak programda Bengü, Sabahat Akkiraz sahne alacak.