Abone Ol

Rapçi Burry Soprano, Burak Aydoğduoğlu Neden Tutuklandı?

Mary Jane şarkısıyla adını duyuran Burry Soprano, İstanbul'da bir otelde yakalandı.

Rapçi Burry Soprano, Burak Aydoğduoğlu Neden Tutuklandı?

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, ‘Burry Soprano’ lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Burak Aydoğduoğlu'nun 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Arandığı öğrenilen Burry Soprano çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Ekipler tarafından gözaltına alınan Burak Aydoğduoğlu, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Rapçi Burry Soprano, Burak Aydoğduoğlu Neden Tutuklandı? - Resim: 1Burry Soprano'ya Rap Camiasından Destek: #FreeBurrySoprano

Burry Soprano ismiyle tanınan rapçi Burak Aydoğduoğlu kimdir?

Burry Soprano (ya da "Soprano"), 1997 Yılının 31 Mayıs'ında İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda hiphop kültürüyle tanışan genç müzisyen, ritmik ve melodik yeteneklerinin fark edilmesiyle kısa sürede kendini mikrofon başında buldu.

2016 yılından beri Türkiye'nin öncü hip-hop oluşumlarından biri olan 832. Yanyol bünyesinde faaliyet gösteren Soprano'nun, 2018 yılında, merkez binası 832. Yanyol'da bulunan M.O.B Entertainment ile anlaşma imzalaması bekleniyor.

Burry Soprano ise Mary Jane şarkısıyla günümüzde müzik piyasasında fırtınalar estiren genç bir rapçidir. İlkay Şencan'ın remix versiyonu bulunan şarkıyla birlikte dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıya imza atmıştır.