Abone Ol

Bunlar daha iyi günlerimiz: Eylül'deki Mars retrosu neler getirecek?

Medyafaresi.com yazarı Dilara Bayrak, Eylül ayında yaşanacak Mars retrosuna ilişkin çarpıcı bilgiler veriyor.

Bunlar daha iyi günlerimiz: Eylül'deki Mars retrosu neler getirecek?

İşte o yazı:

Mars doğum haritamızda hayatla mücadele ederken kullandığımız üslubumuzdur. Masaya yumruğu vurma şeklimizdir. Nasıl inisiyatif aldığımız, öfkeliyken kullandığımız dilin şeklidir.

Fiziksel enerjimizdir. Savaş gezegenidir.

Haritanızda hangi ev, hangi burçta olduğu diğer gezegenlerle açıları bizim için önemlidir.

Bir doğum haritasında zararlı yerleşime sahip Mars zorluklara neden olacaktır.

9 Eylül'de Mars gökyüzünde geri hareket etmeye başlayacak. Peki ama bu geri hareket etmesi ne anlama geliyor?

Astroloji dilinde Retro hareket, geri giden bir gezegeni anlatır. Ki aslında gezegenler geri gitmez. Gezegen dünyanın dönüş hızından daha yavaş hareket ettiğinde, gezegenler geri gidiyormuş yanılsaması verirler.

Yani aslında hiç bir gezegen geriye doğru hareket etmiyor sadece biri diğerini geçtiğinde bu şekilde gözüküyor, göreceli bir hız farkı nedeniyle oluşuyor bu durum. Yaklaşık 26 ayda bir, Dünya arkadan gelip Mars'ı geçer. Ve bu yanılsama üzerimizde ciddi etkiler oluşturur.

Gezegenlerin büyük çoğunluğu doğrudan hareket ettiği için, geri gitme nadir bir harekettir. Bir çok insanın, haritalarındaki konumlanmalar ve açılara bağlı olarak, bu gezegenler retro hareketteyken daha yıkıcı olayları deneyimlemesi bu sebepledir. Bizler için gezegenlerin retro hareketinin önemi düz hareketinden çok daha derin ve karmaşıktır.

9 Eylül 13 Kasım tarihleri arasında Mars ülkemizin haritasına göre 10. evde Koç burcunda hareket edecek.

Zorlu açılarıyla siyasi liderlerin gündeme gelmesi, doğal afetlerde, yangınlarda artış, isyanlar, otorite figürleri, muhalefet güçleri, kesici aletler, ordu, polis, ulusal prestijimiz, üretim ve sanayi, grev ve ayaklanmalar, sınırlar ve askeri operasyonlarda hareketlilik, bankalar, ekonomik çalkantılar ve eğlence sektörü, sporcular, kadınlar ve çocuklarla ilgili gündemler, devlet varlıkları, ekonomi, yaşlılar, salgın tehdidi, maden sanayi gibi konu başlıklarıyla Mars adeta yangına körükle giderek 2020 yılına damgasını vuracaktır.

Bireysel olarak Mars haritanızın kaçıncı evinizde hareket ediyor olacaksa, sizlerin gündemi o evin konularıyla ilgili olacaktır.

Genel olarak efor gerektiren fiziki işler, yeni atılımlar, yeni ev, yeni iş ve projeler gibi konuları gündeminize almamanızı ve bu dönemin geçmesini beklemenizi öneririm.

Yazının devamını okumak için tıklayın