Abone Ol

Bu ne genişlik!!! Bruce Willis, eski karısı ve onun kocasıyla birlikte tatile çıktı!!!

Aktör Bruce Willis "Demi ve ben çocuklarımızı beraber yetiştiriyoruz. O çocuklarımın annesi, Ashton da üvey babaları. Ben Demi'yi hâlâ seviyorum, o da beni hâlâ seviyor" dedi.

Bu ne genişlik!!! Bruce Willis, eski karısı ve onun kocasıyla birlikte...

Aktör Bruce Willis (52), eski karısı Demi Moore (44) ve kocası Ashton Kutcher (29) ile birlikte tatil yapıyor. Bruce Willis'in son filmi Zor Ölüm 4'ün tamamlanmasını kutlamak için aktörün Karayipler'deki Turks ve Caicos adasındaki evinde bir araya gelen üçlü, birlikte tekne gezisine ve balık tutmaya çıkıyor.

2005 yılında evlendiği oyuncu Ashton Kutcher ile büyük bir aşk yaşayan ve güzelliğinden bugün bile hiçbir şey kaybetmemiş olan Moore için mutlu olduğunu ifade eden Willis, üçlünün tatilini sayfalarına taşıyan Vanity Fair dergisine yaptığı açıklamada, "Demi ve ben çocuklarımızı beraber yetiştiriyoruz. O çocuklarımın annesi, Ashton da üvey babaları. Ben Demi'yi hâlâ seviyorum, o da beni hâlâ seviyor" dedi.

Willis ve Moore'un kızları 18 yaşındaki Rumer, 15 yaşındaki Scout ve 13 yaşındaki Tallulah da şu anda Karayipler'de bulunuyor. Bruce Willis ve Demi Moore çifti, 1998 yılında 11 yıllık evliliğin ardından boşanmıştı.